Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pochvala

Ahoj Leoši, byla jsem v sobotu v Hradci ve Futuru, byl jsi milej a zábavnej, chválím tě, akorát do mikrofonu bys mohl mluvit trochu míň hlasitě, stála jsem poblíž repráku a málem to se mnou seklo! *1* Měj se hezky.
  • asi pred mesicem sem zacla sbirat leose marese a to proto že bych chtěla bejt moderatorkou a on je v tom fakt dobrej!!!!! ale az dneska sem se dozvěděla že se s nim muj tatka zna!!! JO a dala sem si s mou nej. kamo. sazkun o to ze ta ktera se neseznami s leosem maresem ta si necha obarvit vlasy na růžovo!!! dobrý co!!?? *1*
    • Re: kontakt

achojky dala by si mi email na leose je upo uzasny ty se mas ze se snim tvuj tata zna!!!pa pa lucka *3*
    • Re:

a proc to sem jako píšeš?ta první část je zajímavá ale co je komu do toho že si tvoje kamoška bude barvit valsy?
  • paráda,

už je na 9.místě *3*
  • Dost dobrý...

Leošek je krasaveček! *14*
    • Re: Dost dobrý...

Je dobry, niet pochyb, skratka profik. Vyzera dobre - to je plus pri jeho praci. Mame ho radi aj u nas na Slovensku. Pre jeho hudbu, ktoru produkuje. Pre slova do pohody. To je skvely Leos. Skaredi a neuspesni zavistlivci mu nepraju, ale nad kritickymi hlupymi recami sa vsetci povznesu. Vivat Leos !!! WE LOVE YOU
  • Jeho adresa je

Mam jeho soukromou adresu, l.maresak@centrum.czm tak se vam snad ozve.
  • Chudák tvoje manželka, ta si to s tebou musí vážně teď užívat, když se ti splašily hormony. Dej se do kupy chlape, podívej se, jak se chováš, děláš si akorát ostudu, ty showmane. Je ti 35 let, ale chováš se jak puberťák. Fakt hrozný...ještě že tví synové jsou malí a nechápou to, by se za tebe museli stydět.
  • ahoj nechapu kdo sem napsal ze umrel superfinalista ceskoslovenske talentmanie operni pevec milan sulej kdyz spolu leos a milan maji 22 cervna od 22hodin vystoupeni na diskotece v muzic kluu v domazlicich *14* *14* *14* *14*
  • je dobry
    • Hej Robote jsi dobrej
  • Děkuji moc všem :))
  • Opravdu vypadá, jakoby se na něm podepsaly drogy a chlast.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit