Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si myslím že je dobrej v moderování ale JÁ HO SICE NEZNÁM ALE V ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT SE CHOVÁ K LIDEM BLBĚ.čistě jen můj názor. KDO SE MNOU SOUHLASÍ AŤ NAPÍŠE.
    PRAVDOMLUV.
  • leosek

LEOSEK je proste nejlepsi je to skveli moderator a bavic je proste nejlepsi tak pa lucka *3*
    • Re: leosek

moderátor je opravdu fajn. *14*
  • jen prokoho zábavnej on se napije a litaj facky bere drogy a šmitec
  • ty bys ses měla stidět hano asi ti hrabe bylas si oškivá tak to asi má potobě nikomu nic nevičítej
  • mclove

Leošek .-*

Jako já myslím že je to fajný chlap... *14* možná že se někomu líbí ale to už je jeho věc....Já ho mám ráda protože je s ním sranda narozdíl o některých *13* ..kdo neposlouchá at si poslechne os 6 do 9 ranní show na evropa 2.Uvidíte že se zasmějete i třikrát *15* *15* *15* *15*
    • Re: Leošek .-*

Ha, ha, ha -povidá Leoš Patrikovi Hezuckému- tak jsem šel k té benzinové pumpě a náhle přišla veverka se samopalem a s baťohem a benzínku hodila do batohu a utekla. Potom přiběhl jezevec se vzduchovkou chytil veverku a benzínku vytáhl z baťohu. Ale ona se najednou proměnila v lišku v podprsence a povidá já jsem převlečená Mašlíková a právě jdu ze školy Leoši já mám chuť na bagetu ale včera jedna srnka v teplákách po mě vystřelila z luku a mě ta bageta spadla do louže, ale přišel nějaký zajíček v noční košili a eště se do té louže vychcal!!! chi chi chi chi chi vy se všichni popadáte za břicho a Mareš vám přijde ukrutně vtipný ale mě přesvědčil jak neskutečně ubohý dokáže být!!! Promiň ale tydle kecy ti kočko přídou vtipné?????? tobě stačí málo viď aby si se rozesmála. Nedivím se tomu že ti přijde Mareš vtipný. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Leoš

Myslím si,že je to pěkné pako.Jenom každého ponižuje ať se koukne sám na sebe blb.
  • kus

jsi sexy
  • Leoš je prostě ze všech nejhezčí a sexy
  • lena

Ahoj Leoši jsi moc pěkný kluk a na všech fotkách vypadáš sexy jsi můj typ.Ktrerý ho obdivuji tak se ozvi pa Léna *3* *4* *1* *14* *14* mam te mocniky rada *14*
    • Re: lena

Si pěkný tele a on velkej vůl!Nikdy tě nenapadlo jak je asi jeho manželce?To je vidět že si mladá a blbá!Já bych ti přála až se jednou usadíš a dudeš čekat rodinu aby ti dělal ten tvůj to samí!To by se ti asi nelíbylo co?! *16* *16* *16*
  • Pro Leoše Mareše

Ahojky Leošku v pátek v Tucho na 10.narozeninách si byl fakt úžasnej......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit