Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Leoši

ahoj moc se mi líbí tvé písničky *3* a také hezky uvádíš ESO a taky jsi hezky moderoval Big Brothera prosím odepiš na mojí adresu děkuji ale nemusíš *4* *4* *4* *3*
  • Michal - Asi tak :DD
    Já a Hanička jsme Kámošky a děláme si tady ze všem srandůůů :DDDD
  • Leoš

slyšela jsem,že půjdeš pryč z televize to je fajn asoň se nemusím dívat na ten tvůj trapnej ksicht *9* už to není k vydržení třeba vyměnit personál už stárneš bohužel *9* *10*
  • nnnn

je divnej a blbej nema ani stredni je to ....... nesnasim ho podvadec slusne receno *8*
  • Všechno nejlepší k svátku :)
    • Vše nejlepší k tvým narozeninám Leoši *12* *12**12* *12* *12* *3* *3*
    • Náhodou Leoš je dobrej *14* a co je na tom že se někdy trochu předvádí no a co *16* *16*
  • byl bys tak hodnej Leosi a poslal bys mi tvoje nove CD Leos Mares Komplet *4*
  • Mareš

Ty vychtlino nejvyšší čas aby jsi šel do hajzlu větší kokot v česku není,dostaneš raka do kulí.
    • Re: Mareš

Tak to už trochu přeháníte. Jak by bylo vám, kdyby tohle někdo přál vám. Je to hustý.Tak dokažte to co Leoš a budete mít také takové peníze. Stejně ho všichni nenávidíte jen kvůli nim. Jste teda pěkně hloupý. *13* *3*
  • hledám písničku

ahojky, nedávno jsme viděla na óčku písničku od leoše, ale nezapamatovala jsem si ajk se jmenuje a už jí nemůžu najít :(... zpívá tam o tom, jak jeden ze dvou miluje víc a jeden méně, že je to problém toho co mileje víc... atd. nevíte někdo??? *9*
  • Leo

Jak se máš *3*
  • blbec

namyšlenej debile,kryple,....takový debilové se často nevidí. *10* *10* *10* *10* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit