Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bulvár

I kdyby byla nastokrát pravda, co se stalo - pokud má i ten největší lovec senzací trochu morálního a lidského cítění, nikdy by se lidem nedostal do rukou Blesk s takovýma fotkama. Soudit můžu - ale ty, co něco podobného zveřejní. Co kdo dělá v soukromí je každého věc.
  • Leos je prostě fajn chlap

Leosku ty jsi vynikající moderátor každou sobotu se na tebe dívám v esu a řeknu ti je stebou velká sranda opravdu.Vždycky se zasměju.Taky moc pěkně zpíváš.Máš moc pěkné písničky.Na pohled si pěkný hezký milý chlap.Máš m oc hezký úsměv.Drž se a moc ti fandím papa *4* *4* *4* *4*
  • Luky1987 Keď tak pozriem, tak teba nemá asi nikto rád.. Ale však, kto by mal, keď o všetkých tak rozprávaš a ty tiež nemáš rád ostatných :) ._.
  • Leoš válí

ahojky Leošku viděla jsem tě v Ostravě tědka v červnu jsi skvělej ale škoda že jsem stála tak daleko chtěla bych tě vidět s blízka máš nadhený hlas a víš co chceš a za tým si stojíš to před tebou smekám je málo takovejch idí doufám že tě jednou potkám na kratší vzdálenosznež v té Ostravě.mooooooooooooooooccccccccccc ti fandím a myslím že ty tu budeš snámi ještě dlouho a budeš dlouho mderovat eso a různé akcičky přece jsi náš nejlepší moderátor v ČR poslouchám tě každé ráno na Evropě 2 v Ranní show a musím říct že jste super trojce ty Patrik a Lucie tak se měj
  • tenhle chlap je vážně trhlej tím, jak si ani ve svým věku nedokáže najít pořádnou ženskou a vytvořit normální rodinu. Leoši, obávám se,že modelky asi nejsou to pravý ořechový,těm jde jen o prachy a zviditelnění,jak už to tady někdo psal. Sloužíš jim jako sponzor a reklama,ale to je tvůj problém.
  • Leoši, s tím miminem co čeká Monika jsi mě naštval.
  • Už by tomu machrovi zdegenerovanému měl někdo dát za vyučenou.Je to výplod dnešní zkažené morálky takzvaných celebrit.
    • Nekdo pro penize udela vsechno!Jako Mares.Mam ale pocit,ze uz mu odzvonilo.Zadnej strom neroste az do nebe i kdyz Maresova pycha a nadouvani se,by dosahlo i do jine galaxie.
      ,
    • Ty si taky výplod ... OMG ... závidíš mu co dokázal? Že má krásnou přítelkyni a 2 krásný děti? Si buzna, fakt!! *15*
      • A co Mareš dokázal? Uznávám, že na začátku kariéry byl docela ok, teď je totálně odehranej a okoukanej. Že ze začátku vydával ty přiblblý cédéčka, aby z takových puberťaček, jako jsi ty, vytáhnul co nejvíc peněz, radši komentovat nebudu. To nebyl zpěv. Tou krásnou přítelkyní myslíš promiskuitní Faltýnovou? Docela se k sobě hoděj. A ty 2 krásný děti, co vyrůstají bez otce? To je vážně krásný. A jak na základě jednoho příspěvku poznáš, jestli je někdo b*zna nebo ne? Velice zajímavý postřeh. Přihlas se do Talentu.
  • Luky1987
    Leoš Mareš je v pohode
  • Je mi jedno,jestli to tady někoho zajímá nebo ne,ale já si myslím,že nejlepší moderátor je Marek Eben. Slušný,sympatický,inteligentní, šarmantní,milující svoji nemocnou ženu. Vedle něj mi Mareš přijde jak kašpar.
  • kkornyy

poslouchá tu vůbec někdo ranní show????????????

POSLOUCHÁ TU NĚKDO RANNÍ SHOW NA EVROPĚ2poslouchá tu vůbec někdo ranní show????????????????????????? to je to nnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjco existuje patrik a leoš užasný *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* SRANDA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit