Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mareš se dost zoufale snaží stylizovat do Beckhama a nějak se mu nedaří. Je nehorázně trapnej.!!
    • Trapnej jsi ty, když umíš jen krytizovat ty zatuchlá nulo ;)*
  • Leoš Mareš foto

Dosud nepublikovane foto Leoše Mareše na leos-mares.ezin.cz
  • Jsi dobrý

Ahoj Leoši jsi fakt dobrý a hlavně v ranní shou.Nejlepší ale bylo jak jsem byla na té helo tom morow party nebo jak se píše.Ty fakt umíšp obavit každého.Dík zap podpis. *3*
  • Mareš šišlá !!!!!!!!

To je sílá!!! já žasnu on nejen že neuměl nikdy zpívat tak nevím proč tu má profil... ale on neumí ani mluvit poprvé jsem se zaposlouchal jak mluví a zjistil jsem že si slavný moderátor šlape na jazyk v upoutávce na slavíka je to zřetelné písmenko sss mu dělá problém to je teda profík... *15* *8* *15*
  • ..on se asi nikdy nenaučí chovat slušně,dospěle..v poslední době v televizi když moderuje mluví hlavně o sobě a jaksi si nevšiml že ten pořad není o něm..
  • bezva

Leoši jsi bezva...ale znám jednu osobu která je lepší jinak jsi bezzzva *8* *15*
  • Leošiiii do tohóóóóó

Leošiiiii..
    seš božííí..
    aaa leoooš...miluju tvůj úsměv, směješ se tak krásně, miluju tvý gesta slova a básně
    :))))
  • je krásnej a úžasnej

leošku jsi super chlap ikdyž o tobě blvár píše cokoliv tak jako pokud jsou faninky a vidím že jsou jelikož už jsi překonal 800 fanošků tak si myslím že pořád sou tu lidi kterým se líbíš jako moderátor a mě se pořád líbí tvoje písničky at si každej říká co chce :-D *14*
  • gagagirl

Leoš

Ahojík !!!!! Je best !! :D Vždy má dobré hlášky ...... chci být na místě Tiny :D *14* *14*
  • Leoše už zase drbou

Ahoj Leoši, slyšel jsem,že si se prý vyspal s prostitutkou ale také jsem na internetu viděl video kde jsi poskytoval rozhovor o tom jak to skutečně bylo. Já ti věřím a přeju ti aby tě bulvár už nechal bejt.

S pozdravem člen tvého funclubu Az.
    • Re: Leoše už zase drbou

*3* *15* *14* *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší