-
Vzkaz
Leoši, jsi super a vždy pozitivně naladěný, máme Tě moc rádi, drž se papa *3* -
leošek
je to nafoukaná primadona, sobec a bezcharakterní tvor ... umí urážet a shazovat lidi,,,, ve vztahu k lidem je to typickej cyklista, dolů šlape, kolem sebe plive a na horu se hrbí, je zo sketa -
oslava
ahoj,poznala jsem s Tebou na jedné oslavě,kterou jsi uváděl.Pamatuješ na Jeřmanice?Bylo to super.A moje ruská hymna neměla . *13* -
leoš
Jsi bezva,je vidět,že na sobě stále pracuješ. *14* -
král ledove arény
opravdu obdivuhodný zážitek kde byl leošuv výkon třešničkou na dortu nejen v moderování,ale i bruslařsky. je to prostě borec na konec -
Trapas Leoše Mareše !!!
Měl stejné tmavě růžové kalhoty jako den předtím dlouhovlasý soutěžící Ševčík !!!! *15* -
PRO MĚ LEON -)))
Milý Leoši, máš i ode mě 100% důvěru!!!!! Dobře vím, co je úlet v alkoholu, ráno by jsi nejraději lezl kanálem :-))) Věř mi, to vyšumí!!!! Ať už vše vzniklo jakkoli, ty fotky vypovídají o tom, že to na tebe nastrčili, přece by sis nezaplatil prostit. a nechal se u toho fotit?? Nesmysl!!! Já ti držím palce i tvé partnerce Monice, je skvělá, važ si ji HADE :-))) Je mi 35let, taky mám Kubíčka, ale ještě dvojčátka :-))) Moc ti držím palce, i celé vaši rodince, pro mě seš "kofr" zvládneš to!!! Ale co ta hydra co to na tebe nalíčila? Utřela :-))) patří ji to :-) Měj se krásně, ty i celá Tvoje rodinka. Ahojík Ráďa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
hllo viete mi pomoct??
v pisni miluju je instrumentalny zaciatok..podoba sa mi na soundtrack z jedneho filmu...keby niekto vedel,ze z ktoreho..tak prosim vedeli by ste mi to na mail napisat??....bola by som vam velmi vdacna... :) *3* -
..patří ke klasickým slizkým typům..jistě každý z vás někoho takového jako je Mareš někdy potkal..Tedy vzhledově upravený (nagelované vlásky..) ale naprosto bez vkusu..Přiblblý úsměv rozdává ve společnosti na všechny strany,i když se to vůbec nehodí..Přehnaná sebejistota,která až působí mnohdy směšně..Když je takovému člověku náct,nebo i přes dvacet let tak to ještě jde..ale po třicítce (už blíž ke čtyřicítce) se stále chovat i oblékat na 18 už je přeci jenom dost trapné.. *6*
-
-
trefné komentáře, mě je téměř o 10 let méně než jemu, ale stále na mě působí jak náctiletej puberťák. Navíc je slizkej, jak pořád vyjíždí po mladých holkách, kterým by mohl dělat pomalu fotra. Je prostě nechutnej.
-
Mareš navíc i když stárne má stále jen náctileté fanynky.. *6* Jako chlap dospělé ženě totiž nemůže imponovat..Modelkám jde jen o prachy případně zviditelnění po jeho boku.. *1*
-
-
Leoš
ty jsi jak klíště co se přisaje a neví kdy má dost *9*