Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen píle nestačí musíš mít ještě trocha talentu:)))
    • trapnej Lojzo
  • Kdo platí Mareše

Mareše platíme my!!! Z koncesionářských poplatkú!!!! Za takového blbce tolik peněz!!!!
    • Re: Kdo platí Mareše

Přeražte Marešovi hnáty !!!
  • leosi

Leoši viděl jsem dnes co se ti stalo a mužu ti řict že bych tomu i věřil jednou jsem mel já odsobně stebou problem a stačilo my to.Vím když ti se napiješ nevíš co dělaš a to mě nikdo nevymluvi a věřim tomu že jsis ji sam vzal a ted to haziš do autu no nic zatim čau *3*
  • Co zas všechi maj?

Leošek je nej a je to jen obyčejný člověk jako my všichni
    Takže se stím smiřte sice je v televizi a v rádiu a moderuje různé akcičky a kalbičky ale jen vlastní zásluhou de za tím co chce a čeho chce dosáhnou a to se mu musí nechat ne každý by to dokázal mít tu trpělivost.Takže Leoši smekám před tebou chtěla bych taky dosáhnou toho co chci ale je to nadlouho a musím mít silnou vůli a nenechat si do toho mluvit a nebo ještě hůř rozmluvit takže jsi suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppp perrrrrrrrrrrrrr
    ahojky
  • -

Smradlavec! Hnusnej! Naprosto ho nenávidím! Nemáv sobě ani kousek citu a srdce má z kamene *16*
    • Re: -

to si řekla pěkně Kikule!!!! *3*
  • Leoš

Čauko Leoši.Jsi bezvadný,umíš pobavit a když mám špatnou náladu dokážeš mě naladit.Za to dík.Měj se fajn *5*,chuj určitě nejsi.To je jen on závistivec.Pa. *16* *4*.
  • simcoolka

Nechte ho na pokoji !

Hele ja vam neco reknu vy kreteni.Když nemáte Leoše rádi tak sem nelezte.Jak by yblo vám kdybyste byli celebrity naky kretensky lidi by vas nemeli radi a vsichni by vam tady nadavali jaky jste kokoti atd...Dete nekam a sem nelezte tohle je pro fanousci vy kreteni zabedneny *13* *8* *16* ... Leoš je nejlepší ... *14* *14* MTMR ... www.fanclub-leosmares.estranky.cz :)
    • Re: Nechte ho na pokoji !

Nechápu v čem je nejlepší.Inteligenci nepobral mluvit taky moc neumí.Jednou dojede na to že je zvyklý na přeplácení. Pozná bídu
  • Umíš houno.... *15* *16*
  • Ahoj,jenom mě zajímá copak máš na ruce za hodinky?že se s nima pořád tak ukazuješ a předvádíš... *4* Díki J.z Brna
  • ahoj leos je super, moderovani je uplne skveli zvlast na superstar a na rani show...kdyz mam stesti a dostanu se na SS tak se na nej vzdycky tesim....akorat se mi zda vzdycky trochu nervozni, ale nema proc, vzdycky to zvladne v pohode.tak hodne stesti leosi.doufam ze te zase brzo uvidim nazivo v superstar!p.s.:mas peknej zadek...mozna si to slysel.. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší