-
vzkaz
Nazdar jsi největší debil pod sluncem.Dnes jsem poslouchala Evropu 2 a byl jsi strasný.Koho zajímá že se ženíš????nikoho *16* *16* *16* *5* *5* *3* *3* *13* *5* *8* *8* *8* *15* *5* *4* *5* -
-
Re: vzkaz
nezáviď a to je sakra co? viď -
Re: vzkaz
Tak ho neposlouchejte a nezáviďte, když vás nezajímá, ať je jakej je, má holt úspěch a "z prdele kliku".V Čechách se zkrátka úspěch neodpouští. *16* -
-
Kečup
Drž hubu doktorko.Myslíš že když seš doktorka že si budeš na všechny votvírat tlamu.Radši se vymrdej s Leoškem a radši si píchni injekci proti sexu abys nechytla AIDS.
-
-
-
Prostě 1.
LEOŠI JSI JEDNIČKA S VELKOU HVĚZDIČKOU . Líbilo se mi, jak jsi zametl se všemi těmi velkými "pusinkami" v moderování pořadu =ANO=. Nejen že jsi velice dobrý a schopný moderátor, ale všechny ty "aférky" bereš s humorem a právě v tomto pořadu jsi všem "vytřel zrak". Jsi dobrej!!! *4* -
??????
ahoj Leošku:-)no jek se ti líbila ta akce na Edenu v Mutěnicích????fičák co????? -
Loešek
Leoš je fakt super!Moc se mi líbilo,když jel v dubnu z Kopřivnice z tuningsrazu a stavil se u nás v dědině na pouť,kde koupil to největší perníkový srdce asi pro svou přitelkyni.Vůbec nepůsobil namyšleně a je ve skutečnosti je ještě hezčí nez v televizi!Fandím ti!!! -
ahooj
mooooooooc tě miluju Leoši mooooooooooooooc si nej ....... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
leoš
Lidičky mám vááááás ráááááád.Děkuji za podporu!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* -
WhatTheFuck
hej mareš seš borec hustej moderátor a ty co ho nesnášej ať sem radši ani nepíšou je to trapnýý...! *15* *15* -
Jsi fakt debil
-
........
ahujky .. newíte jestli má leoš bráchu??????prosim odepiste mi dekuji *3* -
revival
Ahoj Leoši jen když toto budeš číst,tak je to v pořádku.Jen ti chci říct že jsi opravdu umě Borec na konec.Před neklolika lety jsem dělal revival Leoš mareš.Bylo to super,lidi přišli,a užil jsem si to..Měj se hezky ahoj Dj Luis