Přejít na výpis diskuzí

Leoš Mareš

OSOBNOST 31.12.2006 
594 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zima

kto pozna odkoho je hudba s pesnicky zima...pls...ozvyte sa mi *4*
    • Re: zima

Bartoska, to je jasny....
      • Re: Re: zima

ostatne to nejni jedina pisnicka, kterou sis privlastnil, ze....a zkazil ji hroznym textem, ktery se snazi rappovat amoc mu to nejde....... *13*
  • Mareš

Mareši,
    z a d a r m o jsi drahý blbečku!!!! *15*
  • Leoš

tak ty si myslíš,že za šlapkama nechodí *15* vždyť je to k smíchu *15* stejně vypadá jako buzna
    • Re: Leoš

jediný kdo vypadá jako buzna jsi ty a nikdo jiný z leoš bude podruhé hodný a krásný tatínek a moc muu přeju at je to holčička i když kluk by byl taky super
  • Slápnutí vedle

Tvé vystoupení v BB je neskutečně trapné.Opakování vtipu už není vtipné,ubohý byl i Mareš z Václaváku.Tápeš hold jsi šlápl do nepovedeného projektu.Věřila jsem ti a spíše zatracovala Terezu z VV.
  • Ahooj.Všechno nejlepší k narozeninkám:*!Jsem ti mohla popřát,jenže jsem to nevěděla.No,snad jsme se neviděli naposled.číslo máš.pa
  • Melodie z Miluju ?

Nazdar lidičky, neví někdo prosím vás, odkud je melodie z písničky Miluju od Leoše? Moc se mi líbí, byl bych moc vděčnej, kdyby mi někdo poradil... Díky moc :-)
  • xfaktor

Ahoj leoši,už se moc těším na tvoje moderování.Držím Ti palce. *4* *4*
  • Leošek se oženil

Tak Leošek se nám oženil 12.7.2008
    moooooooc mu to přeju ale musím se přiznat že jsem chvíly brečela ale opravdu si přeju aby jim to vydrželo.....
    a leošku pokud jsem někdy chodíš a čte si to tak hodně štěstí,lásky,a všeho co se přeje *14* *3* *3* *3* *1*
    • Re: Leošek se oženil

chudák Pavluška007,přišla o manžela *1*
  • Mares je trapnej a pro to aby si udrzel popularitu by udelal fakt vsechno.Taky to ,jak vypada a jak se obleka je desny.Jako by svadel boj s casem aneb-kam jsi mladi kam jsi uteklo-!Myslim ,ze kazdy by mel mit svoji mez prez kterou nepujde ale u Marese to neplati.Ten by klidne v televizi predvadel simpanze jen kdyz za to dostane zaplaceno.Treba takovy pan Eben je exklusivni moderator a pritom si zachovava dustojnost.Jeho vystupovani je kultivovane a profesionalni.
    • Moje řeč Epsi. To, co Mareš předvádí, už ani není k smíchu. Proč se furt chová jak puberťák? Vždyť už mu pomalu táhne na 40. Jako otec a manžel totálně selhal, ale to tihle "borci" většinou dělávají, tam, kde jsou nejvíc potřeba (u rodiny), tak tam nejsou, místo toho dělají možné nemožné, aby se do nejdýl vyhřívali na výsluní i za cenu, že to odnese jejich rodina. Mareš je zkrátka bohém, nezodpovědný, promiskuitní s duší patnáctiletýho kluka. (tímto se omlouvám některým 15letým chlapcům, kteří jsou na lepší úrovni a toto přirovnání se jich dotklo).
  • Mareš je osobnost s malým duchem jak nás teď přesvědčil ve stardance :)) No jo chlapče nemůžeš být ve všem první !!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit