-
daisy : Tvůj názor , já to mám s monikou vyřešený , takže je asi zbytečné , aby se nám ostatní pletly do života .... jo , je mi 35 let ... ale já jse puberťák .. u každého končí puberta jinak no !!
-
-
Nevím, jestli si tady píšu se skutečným Leošem, nebo jestli si na něj jen někdo hraje, ale máš celkem stupidní názory.
-
Krásná výmluva, kdyby se tak chovali všichni, tak nevím, kam bysme všichni spěli. *6*
-
-
Opravdu vypadá, jakoby se na něm podepsaly drogy a chlast.
-
Chudák tvoje manželka, ta si to s tebou musí vážně teď užívat, když se ti splašily hormony. Dej se do kupy chlape, podívej se, jak se chováš, děláš si akorát ostudu, ty showmane. Je ti 35 let, ale chováš se jak puberťák. Fakt hrozný...ještě že tví synové jsou malí a nechápou to, by se za tebe museli stydět.
-
Leoši, seš vážně trapnej, když už střídáš milenky jak na běžícím pásu, tak byses měl aspoň rozvést, fakt je to ostuda.!!!!
-
-
Milá Daisy ... nepřideš si už tak trapná? Neztapňuješ tady nikoho jiného než sama sebe .. zamysli se holka .... je vidět ... že nejsi moc vychovaná!!
-
-
Míla : Ještě se naučit psát háčky a čárky :DD
Hanča : Taky Tě miluju Beruško ... -
-
mají pubertu okradeo o peníze a nebude mít nic bude to jeho chyba a bude mít postrach uděláno jeto slizoun děcka se budou posmíva klukum že je ožralej jak lunt a byje své kolegy a spí s každou že ještě neoněmocněl virem atd blabla
-
-
Moja milá ... asi si mě malinko pleteš , nejsem Leošova bejvalka , ale jeho kamarádka :DDD
-
-
-
Míla : Trapné .. že Leoš? :D
Leošku: Fakt Tě miluju ... -
ještě dělá machra at se zbalý at ty hojky nechá bejt at naně nesahá *11*
-
-
Tebe nikdy Lásko!! *14*
-
Jéé .. děkuji zlato .. mě doufám neodkopneš ;)) *8*
-
-
Děti .. no dík .. drogy neberu neboj ...
-
-
leoši vypadá že to bereš chováš tak jak bys to bral stebe se stala hruznostašná mumie co straší baa prej si ses opil zmatil si svího kolegu no děti asi tam nepíšou ty si jak malej jarda to chováni baví tě to určitě si ne měls poškrábané auto coto kluci nebo si stím měls ted tě dostali co jsme to vyděli ve zprávach *11* je ti těsno mák
-