-
Já jenom koukám kolik lidí ho musí znát osobně.Že napíší o někom takové věci aniž by to byla pravda a nebo jen ubohý domněnky či žvásty napsané v bulvárním tisku.Každý člověk má právo na soukromí.V této době lidi dost závidí. *4*
-
jen prokoho zábavnej on se napije a litaj facky bere drogy a šmitec
-
leosek je fakt mooocinky peknej a jeste vic zabavnej *14*
-
ty bys ses měla stidět hano asi ti hrabe bylas si oškivá tak to asi má potobě nikomu nic nevičítej
-
Já? Pro tebe nestojím nic =D .... zlatko moje ..... a kolik pro mě stojíš Ty ?? *14*
-
Ano zlato tvůj , jenom tvůj. Tebe chci domů zlato moje. Kolik stojíš kočko? Taková krásná modelka jsi. *14* mucQ
-
Ou Leošku , to mi ani nepřipomínej ... taková držka =D Já vygeb jako sviň .. =D A ty jsi ten nejlepší kluk kterýho jsem potkala .... Můj? Tak to děkuju lásko! Tvoje Hanička *5*
-
Ale ano Haní ..... jasně ... bylo to tam skvělý .... nikdy nezapomenu na ten tvůj pád v řece ..... Chvíli jsem si myslel , že se začnu smát .. musel jsem to udržet =D *1* jsi ta nejlepší 13ti letá dívka , kterou jsem kdy potkal. Bude se mi po tobě stýskat. Co bude , už se mi stýská .. tolik věcí jsme spolu prožili. Vymysleli nový Zpátky do minulosti ...... chci tě zase vidět .... moje malá krásko! Tvůj Leoš *5*
-
Milý Leošku , děkuji ti. jasně že tě budu chválit , jsi totiž nejlepší na světě. Byl jsi na háčku i s Kubíkem . Měj se moocinky dobře . Ahoj , Hanička ♥ *14*
-
Ahoj. Děkuji všem za chválu zejména Haničce. Děkuji všem i za kritiku , kterou jse sem napsali. Je mi to samozřejmě líto , ale jsem i rád , že vím , že jsou tací , kteří mě nemají rádi. Haničko , děkuji a Ahoj! *5*