Přejít na výpis diskuzí

Lewis Hamilton

OSOBNOST 31.12.2006 
111 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LOWIS

JÁ HAMILTNA MILUJU *4* A NIKDY NEPRESTANU ...... JO A AT SE DE NĚJAKEJ ALONZO VISRAT *1*
    • LOWIS

HAMILTON JE JE KRÁLEM OKRUHŮ *3*
  • no tohle!:D...nevídané...

vy jste mi ňáké dvě kachny, fakt:DDD... náhodou, v příčce je McLaren 3.! Díky Hamiltonovi, samozřejmě taky Kovalainenovi... Navíc, po dnešním závodě... Lewisík Byl 2. a to je supr!
  • jůůů

Tý jo....už dneska.... *4* to bude nááárez.... *4* *1*
  • narozky

Lewisku....dodatečně Ti přeju všechno nejlepší k Tvým 23. narozeninám.... *14* *14* *14* a letos to klapne.... *4* *3*
  • posílám obřího francouzáka

Lewis je prostě JEDNIČKA a říkejte si co chcete prostě. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
  • šampion

Lewisku, pro mě jseš mistr ať si říká kdo chce, co chce!!! *14* *1* *3* *5* *14* *4*
  • den D

tak a je to tady...... den D palešky držím jako blázen *14* *1*
  • palešky

lewisku, budu ti držet palešky *1* *14*
  • Fotešky

Ahojky všicinky dala jsem sem nový fotešky Lewiska *14* *14* *1* *14* *3*
  • JOOOO

Lewis vyhrááál *3* Joooo *15* !!! Dneska fakt bezva výkon ! Popřejme mu všichni hodně úspěchů a doufejme a přejme mu taky ten titul mistra světa !!! *3* *4*
    • Re: JOOOO

Taky mám velkou radost!!! *1* *1* A Alonso pěkně utřel co??? Tak mu držme palce teď v neděli stačí, aby te´d dojel před Alonsem (nejlépe však první) a má to v kapse!!!! *14* *14* *1* *1* *5* *4* *15*
      • Re: Re: JOOOO

jj, souhlas *3*
        • Re: Re: Re: JOOOO

Luciš? Dáš mi číslo na icq? Pokecáme trochu o Lewisovi atd. *3* *1* Můžeš mi to poslat když tak na mail.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit