-
Ach ta Nicole
Já teda vážně nevím první se jakože s Nicole rozejde pak zas že jsou spolu a to je pořád dokola. Rači by se s ní mohl rozejít na dobro ona už mě docela štve jak na každé VC skáče v depu a chytá se xicht je to fakt trapné!! *9* -
Blahopřání
Lewisi blahopřeji k prvnímu místu F1 ve velké ceně v Singapuru.Umíš,umíš,umíš!!!!! *14* *14* *14* -
Re: háhá
nerozešel sám to popřel v rozhovoru s The Sun *1* *1* -
háhá
konečně se rozešel s nicole! božíí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: ehm
joo takhle nějak sem to myslela *15* -
Re: ehm
Podle mě nemusí sportovec něco vyhrát, aby byl dobrý. Někdy mu to prostě není souzené a prohraje jen o chlup. Když dám příklad, tak třeba FC Liverpool. Sice vyhráli v roce 2005 Ligu mistrů, ale to už je zapomenuté. Od té doby nic. A stejně jsou dobří. Podle mě to není jen o těch výhrách! -
Re: Re: ehm
joo ja sem to tam tak trochu popletla *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: Boží tapety
anoo lidi co si nemyslíte že je hamilton machr nelezte sem! Bože to sou keci...se z vás zbláznim... -
Re: ehm
jasně. No ale s těma zpěvákama že třeba nic nevyhrajou je to trochu jiný... *4* joo ale jasně chápu tě. *5* -
ehm
Lewis Hamilton je dobrej závodník.. neni sice nejlepší ale je dobrej už tim že alespoň jednou něco vyhrál.. kolikrát vy říkáte že je někdo skvělej a tak dále.. a nikdy nic nevyhrál.. nemyslim tim zrovna závodníky F1.. třeba i nějaký zpěváky a herce.. taky jsou úžasní a přitom nic nevyhrály.. ale maj skvělí písničky a tak.. heh trošku sem to zkonila snad pochopíte mou myšlenku *15* -
Re: Re: Re: Re: Boží tapety
NE -
Re: Re: ...
neřeš.... *5* -
Re: ...
jj konečně někdo chytrej tady diky ti -
Re: ...
jo jasně to máš pravdu.....ale to neřeš *5* -
...
hrozny jak se tu hadate kvuli kravinam, jestli je lewis blb bo neni, nejdriv se podivejte jaci ste vy jestli ho muzete soudit a i kdyby byl co vam je do toho, jestli umi nebo neumi jezdit, tak musi umet jezdit, ze neni nejlepsi zalezi na aute, kdyby mely vsichni stejny tak se teprv ukaze kdo jak jezdi -
Re: Re: Re: Boží tapety
no to mi taky došlo ale hamilotn a machr?? Si děláte sráándu ne? *1* *8* -
Re: Re: Boží tapety
tak asi malo byť machr a nie mach boze *4* -
Re: Boží tapety
mach jo?... *15* ...MUHEHÉ -
Boží tapety
Kdo dal na profil Lewise ty tapety tak je uplně suprovej protože ty tapetky sou naprosto boží...dala sem si tu poslední a je uchvatná...Hamilton je největší mach kterýho znám jen tak dál lewisi *3* -
Lewis Hamilton NEJLEPŠÍ
Hamilton je naprosto skvvělej a titul si 100% zaslouží. vždyť celou sezonu poctivě dřel ne jako massa nebo raikonen.
Lewis se poctivě snažil a právem ten titul získal.
Nechápu ty kterří říkají že je nafoukanej a namachrovanej. URČITĚ JE LEPŠÍ NEŽ MASSA!!!!!!! *4*
*14* JE NEJSLEPŠÍ A TO UŽ SE NEZMĚNÍ *14*