-
k jeho filmum
Jo jo je to fakt výborná herec, jen mám pocit že tam pár filmů s ním chybí jako je třeba film Taken, pro některé 96 hodin... apod *3* -
:-*
Miluju ho, je to neskutečně sexy charismatický chlap. *4* Naprosto úžasné herecké výkony, například Království nebeské,........víceméně krátká role, ale dokonale ztvárněná, společně s Viggem Mortensnem nejoblíbenější herci *14* -
Naarozeniny
vše nejky přeju ... vážně skvělěj herec -
...
Ano s Natashou Richardson byli skvělý pár....je to vážně strašná smůla.... *9* *9* *9* -
Je úžasný
Liam patří mezi nejlepší a nejhezčí herce v Holywoodu.Film 96hodin nemá chybu a taky Schindlerův seznam je super.Ani jsem netušila,že Natasha byla jeho žena a mrzí mě,že zemřela.Ale život jde dál a má dva kluky,takže držím palce ať to zvládá a natočí další filmové pecky.Je fakt skvělý:-))) *3* *3* -
Liam
je vážně borec.Jen mne mrzí,že ho potkala osobní tragédie a zůstal se syny sám.Byli s Natashou sympatický pár. -
96 hondin
užasně zahrál hlavní roli-96 hodin...uplně dokonalej film tyjo...dlouho sem neviděl tak namáklej film;) -
HANS MATHESON:)))
MILUJU HANSE MATHESONA!!! *14* *14* *14* -
Vynikající herec
Liam Neeson je vynikající herec. Nikoliv nadarmo je vybírán do rolí "chlapů". Přemýšlejte se mnou :mohl by okamžitě zastoupit mrtvého Lexe Barkera v různých dobrodružných filmech, kde je nutná výška, chrabrost a v neposlední řadě také slušný zevnějšek. Je to velmi nadějný herec do historických filmů. Fandím mu. *3* -
tak jak jsem si právě přečetla,Liam je vážně šikula,co se týče jeho rolí *15*