Přejít na výpis diskuzí

Libor Plšek

OSOBNOST 16.8.2007 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rx

Nazdar bazar
    Všechny zdravím,cd už spatřilo oficiálně světlo světa, zatím jsou velmi kladné ohlasy - což je moc fajn. V pátek máme být v dobrém ránu na čt 2,tak jestli budete mít chuť - hoďte oko. Jak probíhá křest ? Na to je nejlepší se přijít podívat, ale nečekejte žádné ohňostroje :-) je to stále o muzice, akorát je tam více prezentováno nové album. Jinak se musím ještě vyjádřit k jedné věci - navštěvuji diskuze naší skupiny a už mně upřímně přijdou trochu divný a nesmyslný řeči kolem Jardy Garguláka, proč ho určití lidi nenechají už v klidu odpočívat. Byla moc fajn éra s Jardou a stejně tak je moc fajn období i po - zažil jsem nebo spíše zažívám obě, tudíž myslím, že to můžu objektivně hodnotit, myslím, že tahle skupina vede svůj "život" a stojí za tím spoustu práce a úsilí, které nám vrací naše obecenstvo - tomu patří největší dík, tudíž moc díky a těším se na další skvělé okamžiky, hi *4*
  • Ahoj

Ahoj všichni,byla jsem 4.10. v Pavlově a proběhl samozřejmě i křest nového CD. Zazněly nejen nové písničky ve skvělým podání ostatně jako vždycky.Podle mého názoru se CD velice vydařilo a všem doporučuji si ho určitě poslechnout...
  • Re: Re: Nazdárek

jo - a pekne podpisy na pupek a na podprsenky *3* *1*
  • dc

Re: Nazdárek

no Libčo, bude autogramiáda??? *14*
  • Křest

ahojky, mně by taky zajímalo jak budou ty křty probíhat. zdravím Libor *3* *14*
  • pavlusska

Nazdárek

Nazdárek všichni, já se chystám 10.10. do Hrotovic a už se moc těším! Zajímalo by mě jak ten křest bude probíhat. Ještě jsem na žádném nebyla *9* Bude se křít hned na začátku vystoupení nebo třeba o půlnoci se přestane hrát, zpívat, tancovat a začne se slavit a polévat šampusem nové CD? *3* A taky jestli bude autogramiáda? *14*
  • rea.a

CD

Musím Reflexy veřejně pochválit za cédéčko - slyšela jsem ukázky ze stránek a zní to velice dobře. A o pár komentářů níž - on Endy je taky jenom chlap :-)
  • dc

Liborovi

Ahojky Libore, dneska jsem po delší době koukla zas na vaše stránky, jestli nejsou nějaké novinky a vidím, že jste tam hodili obal nového cd...musím pochválit design, moc se mi líbí... *3* fakt pěkné!...no doufám, že nám to vyjde a budem moct jet do Lubné v pátek...když ne, tak si budem muset počkat až na Fryšták *9* ...což je až za dlooooooooooouho...tak snad v pátek...zatím ahojda a hezký týden *3* magda
  • dotaz :))

Ahoj Libore,chtěla jsem se zeptat o víkendu na Lubné budete hrát už v sále nebo ještě venku? moc díky

A kdo na tuto akci razíte? *3*
  • Okříšky

Ahoj všem,

prosím o zhodnocení Okříšek, na které jsem se bohužel nedostala... *9* Děkuji.
  • Re: hmm

Ahoj
    Díky za pozdrav,Ondrovo album seženeš přímo u něj - měj se fajn a ať se daří *3*
  • hmm

Zdravím Libore, nechce se mi věřit že by Ondra dělal takovou ostudu, je to moc fajn kluk, kterej dobře hraje a ještě líp zpívá, chtěla jsem se zeptat kde seženu jeho album? dík
  • dc

brrrrrrrrrrrr

ach jo, kde je to svítí slunce svítí *7*
  • Re: Re: ivančice

no jo, je fakt, ze poslednich par vystoupeni v ivancicich byl Ondra ke konci znacne vysilen a vycerpan *1* *5*
  • Re: pro LiborA

Ahoj
    S tím Znojemskem - de facto ny tý straně nehráváme, byly tam nějaké pokusy - ale upřímně říkám, že ty návštěvy nebyly až tak zajímavé. Než se zajede nové místo, tak to chvíli trvá - třeba se to změní, uvidíme. Zatím čus bus *4*
  • Re: ivančice

Čago
    Nezbývá než souhlasit, Ivančice opět v pohodě, Ondru tentokrát zřejmě nohy neboleli:-)a zima dorazila až o den později. *3*
  • dc

Re: ivančice

no tak to jsem ráda, že se líbilo, počkej a jak jsi to myslela, že ondra dohrál ve stoje??? *1* magda
  • ivančice

tak myslim, ze se zabava v ivancicich povedla... nebyla az takova kosa, lidi dost... a ondra dohral vestoje, neuveritelne *1* *5*
  • dc

Re: Re: Re: Re: re:terka

*1* joj to musela být silné kafé
  • Re: Re: Re: re:terka

zazila jsem jednou fakt divnej koncert,ne teda reflexaku, na nejakym festaku... a to bylo neco. zacatek - publikum znudeny, cumeli co tam ti sasci vyvadej, absolutne nereagovali. konec - publikum ve varu, skupine zobali z ruky... ti si to publikum behem toho koncertu absolutne "udelali"... *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit