-
Rena
Ahoooj...chtela jsem se zeptat co je pravdy na to,ze hrajete zitra v Ivancicich na rene pro nakou skolu..??je to blbost ze jo..?? *16* *5* -
wooow:-)
heej super...jsem upe nahodou objevila stranky Liborkaa.. *4* tak to je fááájne.. *5* zdravím všechny..jo RF jste skvělí ale ty neej..žeru vááás...KALÍÍÍME.. *14* *5* *5* -
Zpěv půl na půl
Já myslím že je dobře že na desce zpívají oba dva. Vždyť na koncertech spoustu holek čeká kdy něco zazpívá Ondra apod.Album se povedlo poslouchám ho každý den a písničky skládali všichni.To se dnes málokdy vidí. jen tak dál! *5* -
vzkaz
Nazdar Libore chtěl bych ti moc poděkovat za ten vzkaz pro moju Hanku moc to pro mna znamenalo. V Topolné ste to fakt rozbalili parádně a přišlo kotel lidí, tak to má byt.
No nic díky a at vám to dál tak šlape jak v Topolné
Tom -
Re: Re: Nové CD
ahoja, rekla bych, ze je to zmena pozitivni. ne ze bys nezpival dobre, to rozhodne nemuzu rict *3* ale ondruv zpev je novy a svezi vitr do skupiny, neni to tak "monotonni"... *3* -
Re: Nové CD
Ahoj
Ta změna je dána tím,že do skupiny přišel člověk, který se aktivně zapojil do činnosti,skládá, aranžuje i zpívá a tím pádem dostal prostor. Nejsme skupina založená vyloženě na jednom člověkovi, tudíž jsme to na tomhle cd pojali takhle. Měj se fajn a v Jistebnici se potkáme. *5* -
Oficiální fanclub kapely Reflexy
Pro všechny fanynky a fanoušky tu máme nový Oficiální fanclub kapely Reflexy.
www.fcreflexy.webz.cz -
Nové CD
Ahoj Libore, chtěl sem zeptat, proč na novém CD již nezpíváš sám, ale jen polovinu písní a druhou Ondra? Čím ta změna? Předem díky za odpověď a budu se těšit na Vaše vystoupení 8.11. v Jistebnici. *3* -
Re: Re: Pracovní týden?
tak to je dobré že jako profík zvládáš 2 práce naraz *3* *4* *4* *4* -
Re: Ahoj zlato
Čago belo
Vidíš to, co jsi tady našla. V dnešní době dopravních prostředků přece nemůže nějaký kilometr hrát roli a o věku už vůbec nemluvím, díky moc za pozdrav, měj se moc fajn, pozdrav vyřidím *5* -
Re: DR=)
Nazdar bazar
Přemýšlel jsem, co ti mám k tomu napsat:-) Občas si živé vystoupení nahráváme, tak nějakou představu o svých výkonech mám :-) a to televizní vystoupení jsem neviděl. Snažím se maximálně pokaždé, ale je logické, že někdy je to lepší a někdy horší. Děkuji za postřeh a v podstatě i pochvalu:-) měj se moc fajn a ať se daří *5* -
Re: Hela
Hi
Čago, taky myslím, že je to škoda a mrzí mě to, nedokážu na to víc odpověděť, protože nejsem manažér skupiny, jsem rád, že se ti naše skupina zamlouvá, měj se fajn *5* -
Re: Pracovní týden?
Ahoj
Tak já budu mluvit za sebe,což je asi logické:-),pokud teda nenahráváme nebo nezkoušíme, tak přes týden pracuji u pojišťovny "štěstí" Generali, dále provozuji tenis, fotbal nebo hokej a mezitím ještě dodělávám nějaké práce na bytu. Děkuji za kladnou reakci na cd. Měj skvělý den *3* -
Pracovní týden?
Ahojky, zajimalo by mě, jak prožíváte týden. Jestli všichni chodíte přes týden normálně do práce nebo čerpáte nové síly na víkend a vyřizujete věci ohledně kapely. Dík! Jo a CD je super!!! *3* -
Hela
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat proč sem tam nehrajete na festácích,nepomohlo by vás to posunout třeba ještě víc??jinak jste moc fajn a myslím že je to škoda... -
DR=)
Ahoj, dneska jsem ze záznamu zkoukla část Vaší jízdy v Dobrém ránu a musím říct, že ses, Libore, fakt snažil. Co tě slyším na koncertech, je to o něco slabší, ale tady jsem zůstala fakt hledět.
Nerada bych se tě nějak dotkla, neber to jako kritiku. Jinak držím palečky, ať se daří :-) -
Ahoj zlato
co jsem to tady našla? *3* No, jen tě zdravím, už je mi po vás smutno, tak snad se se Zuzankou brzo ukážeme. No, brzo... Musíte přijet trošičku blíž k nám *3* To víš, přece jen už nejsme nejmladší *1* Zdravím i kluky a líbám na patřičná místa. Kačenka -
Re: :-)
Ahoj
Předem díky za kladný email, u zpěvu záleží na mnoha faktorech, určitě je potřeba mít k tomu nějaké předpoklady (např nějaký talent),zlepšovat se dá vždycky (různé techniky zpěvu) samozřejmě pravidelností zpívání se hlasivky stávájí více odolné, protože je to klasický sval a pro mě jednou z nejdůležitějších věcí je momentální rozpoložení, prostě člověk musí být v pohodě *3* . Kytara je Fender stratocaster. Měj se moc fajn a na viděnou, ať se daří *5* -
Re: :-)
a ještě bych se chtěl zeptat co to máš za kytaru konkrétně značku a název *3* myslím tu zelenů ta je fakt pěkná:)))) *4* -
:-)
ahoj Libore!!:-),..ctěl bych ti řéct že zpívš fakt moc pěkně!!:-)...moc tobě a kapele fandím:))....jo a este takovy trosku trapny dotaz:))....myslíš že se dá ve zpěvu zlepšit..páč ja někdy zpívám si jen tak pro sebe....někdy mě to jde pak zase ne:)....měj sa moc hezky a at Vám to s kapelou šlape....a naviděnou v Kloboukách!!! *4* *4*