-
gratulace
Taky chci Liborovi popřát hodně štěstí k brzské svadbě a atˇti to teda vyjde... *4* No a co mimi už je na cestě? *8* ...? -
Re: Re: ???
já se též přidávám ke gratulaci.. hlavně ať je to na celý život..mě to čeká ode dneška za měsíc...ach to vyřizování všeho hrůza *9* *14* -
Re: Re: ???
Tak to gratuluju. Taky jsme to měli v plánu letos v červnu, ale tak nějak z toho sešlo. Tak ať vám to alespoň výjde *3* -
Re: Re: jejda
svatba??? no tak to v žádném případěě *13*
to nedovolíme holky nebo jo *7*
nic libore a´t je to pravda nebo fám každopádně si nějakou šikovnou babu zasloužím, takže hurá pod čepec..ale nezapomínej na fanynky *1* *3* -
Re: jejda
Holky, slyšíte to?? Libor se nám chce oženit..... jejda *9* Libore, doufám, že nás aspoň pozveš na svatbu, když už jsi nás takhle podvedl.Ne-samozřejmě si dělám legraci a jestli je to pravda, tak hodně štěstí *14* -
Re: ???
Snad to letos zvládnu, spíše je otázka, jestli na to budu psychicky připravený já:-) *3* -
???
No a kdy se nám oženíš, Libore?Abysme na to byly psychicky připravené?! *3* -
Re: Magdička
Hi
Taky se mi to v Topolné líbilo, tudíž jsem rád, že tenhle pocit mělo více lidí. Ať se daří *5* -
Re: čusík
Thank you , měj se fajn *14* -
Re: videoklip
Ahoj Lucko
Přesný termín nám ještě nebyl oznámen, tudíž ti bohužel nemůžu přesně odpovědět. Až budu mít více info, dám věděť. Měj se moc fajn
*3* -
Magdička
Nazdárek!! Na Bůrovcích best večírek.. *14* *3* Díky moc -
videoklip
Ahojky Libore, chtěla bych se zeptat, kdy budete mít nový videoklip? *3* -
čusík
čusík, s radostí jsem včera, že existuje další fanklub okolo skupiny Reflexy a tento je dokonce Liborkův *14* tak to je na tom úplně nejlepší jinak vás všechny zdravím hlavně Libora a až se tady rozjede nějaká zajímavá debta určitě se přidám mějte se fajn a ti, kteří mají prázdniny jako já tak ať užívaj pa -
hi
Ahoj
Tak po delší době jsem našel chvilku, abych tu zašel a napsal pár řádků. Nový rok utíká ještě rychleji než ten předešlý:-(,letos mě očekávám spoustu nevšedních událostí:-), tak doufám, že se povedou. Musím přiznat, že čtrnáct dnů volna mi přišel opravdu vhod a upřímně řečeno, bral bych to častěji. V lednu jsem taky začal pracovat na své vlastní nahrávce, kterou si chci už dlouhou dobu udělat pro radost, jen tak bokem, nic oficiálního, tak doufám, že to během roku dokončím. Mějte se moc fajn a už se těším na setkání, přeji, ať se daří. *3* -
Re: pyžamo
To pyžamo vypadá fakt bombácky :-) -
Re: pyžamo
to on mel z toho třičtvrtáky, aby byl větší frááája...že Liborku... *5* ale slušelo jim to všem moc..a večer nezapomenutelný.. *14* -
pyžamo
Vážně super. Akorát má nějaký krátký kalhoty. *3* *4* -
hi ha he .......
héééj Liborek. waw hezký pyžámkoooo.))) *14* *1* -
2009
Liborku i já chci popřát tobě i celé kapele v Novém roce pevné zdraví, štěstí, osobní i pracovní úspěchy, ať Vám to pořád tak krásně hraje a je ještě více skvělých akcí než doposud...Jste jedničky!Iveta.. *3* *14* *3* -
nový rok
Ahoj Libore, přeju hodně štěstí, zdraví, úspěchu a úspěšné koncerty v tomto roce. *3* *1*