Přejít na výpis diskuzí

Libor Plšek

OSOBNOST 16.8.2007 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dudos

cau libore dik za nedelu u nas v hornim lidci uz se stavi kulturak plo vas za 40 milionu aby tam byli poradne zabavi a dik za pozbuzovani ja sem to potreboval dostat ze sebe kazdy mne tam sral kdyz sem podaval balony a nikdy mne nechval jo a ja sem trener haluzaku to si nevedel to ja jim zmenil taktiku anby vyhrali aby to nebilo na penalty sdak sem mel listky na pivo ale smula ze ti to piti vileli *3* *3* *3* *3* *3* *4* daruj mi kridla *4* http://www.youtube.com/watch?v=NRyiPDjvb1w&feature=related *3* http://www.youtube.com/watch?v=i4CO-4xr5XE&feature=related
    meli bys ste thle pisnicky zpivat asi to beru za umreneho libora ja to beru at ma te lisdeckovana mosim se naucit na klavesy kytatru a bubny tak aby nekdo onemocnel tak to aspon nekdo zebere za toho druheho at nemosime rusit zabavi mam te rasd kamo plechovko do toj´ho tos mi mohl rict ze mas 34 let a ze mas narozky 3 dni predemnou ja bych te pozval *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Moravský krumlov

Ahoj
    Počasí bylo opravdu na hraně, ale akce proběhla v pohodě, účast byla v pohodě, měj se fajn *3*
  • Moravský krumlov

Ahojky nebyli jste někdo v Mor. krumlově??teda pokud se to vůbec konalo??jaká byla účast?
  • Re: Výčapy

jo jo...Výčapy byly skvělý...pozdravuj kapelu a hlavně Martina *4* *3* ..ahojj;)
  • jituliiik

Výčapy

Ahoj Liborku, včera super zábavka ve Výčapech*4* A dík za příjemnej pokec*3*
  • svatba

Ahoj Liborku, tak co svatba??? Písej písej... *3* a kdyby to šlo, tak nějakou tu fotečku.. *3*
  • svatba

wau takže svatba?já se přidávám ke gratulaci, hodně štěstíčka lásky a kupu dětí.. *3*
  • Re: přáníčko

Děkuji moc děvčata *14*
  • Libor se žení

tak tuto sobotu Libor vkročí do chomoutu manželského*3* -
    přeju krásné a spokojené manželství *14* *14* *14*
  • přáníčko

Všechno nejlepší k narozeninám,hodně moc zdravíčka a štěstíčka Ti přejí holky od Ivančic. *3*
  • Re: super zábavka:-)

Ahoj

Díky za přízeň, do Výčap se taky těšíme! Čago,ať se daří *3*
  • super zábavka:-)

díky za Hrotovice..tentokrát docela málo lidí..ale vy jste hráli zase skvěle *14* ..navíc celá kapela je hrozně moc sympatická *14* ..těším se na Výčapy *3* a tentokrát dojdu i s plakátem *14*
  • crazy_ivetka

Liborku...

děkujeme za včerejší Rénu..ani nevíte, jak skvěle jsme na Vás po dlouhé době zapařili...až mě teď mrzí, že už je to pryč.. *7* Fakt super akce...a už dnes se těšíme na 12.6... *14* zdraví pařmenky na Hranice.. *1* *14*
  • FOR LIBOREK

Ahojky, téééééda už dlouho jsme se neozvali, že? Ani nevím, co u tebe nového.. Až budeš mít čas, tak se ozvi a proberem nové věci.. *3* pa Hanka (Ji. *4* )
  • Re: Re: Re: Re: Re: ocko

Jojo, teď jsem se na to koukla...Mi je ten moderátor totálně nesympatický..jeho řeč těla, vystupování..prostě hrůza.Chudáci kluci *8*
  • Re: super akce

Ahoj
    Děkujeme, taky se nám tam moc líbilo, Míškovice byly moc fajn, těšíme se na další setkání *3*
  • super akce

Díky Liborovi a ostatním členům kapely za skvělý bigbít!(24.4 Miškovice.)Bylo to tam fakt moc prima.Výborně jsme se s holkama pobavily.Měj Te se skvěle a těšíme se na Vaši dálší akci v okolí Zlína. *4*
  • Re: Re: :'(

Čago belo
    Tak to je samozřejmě škoda, asi málo vitamínů, tudíž onemocněla - další termín v okolí BPH nevím, ale myslím, že Míškovice tam možná ještě nějaké budou, měj hezký den *3*
  • Re: :'(

Tak určitě nedojedem..řidička je nemocnáá.. *9* kdy budete tady někde zase?v okolí B.p.H??Těšíme se na Vás a vy sem vůbec nejezdíte..
  • :'(

Liborkůůů my se na Tebe asik v pátek nedostanem *9* já jsem se tak těšila!Asi se z toho zblázním..:'( udělám všechno proto aby jsme tam jely s kamoškama!Chci si od Tebe koupit to Vaše nové CD a taky se mi už smyl ten Tvůj podpis co jsem měla na ruce.. *9* Doufám,že to výjde!Těším se! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit