Přejít na výpis diskuzí

Libor Plšek

OSOBNOST 16.8.2007 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Lasečka

Děkuji podruhé:-) *3*
  • pavlusska

Re: Re: Lasečka

Jsem si jistá, že si to myslí spousta lidí (holek). Já se mezi ně taky řadím *14* *3*
  • Re: Lasečka

Aspoň někdo si to myslí:-)děkuji a hezký den přeji Lásečce *14* *14*
  • kacir08

Re: Re: Re: Re: Re: ocko

Popravdě, mi to přišlo, že ten moderátor, byl na ně nějak moc rychlý, že jim nedal moc prostoru pořádně odpovědět a než dokázali zformulovat odpověď, už tasil další otázku, pak honem nějaký videoklip. Jakoby ani neměli moc prostoru pro rozhovor. No, však určitě uvidíš ze záznamu *4*
  • Re: Liborečkuu

Čago
    Tak mě těší, že se ti akce líbila, já byl taky příjemně překvapený a z večera měl skvělý pocit, měj se moc fajn a pozdravuj mámu:-)čus *4*
  • Re: Re: Re: Re: ocko

Tak to mi spadl kámen ze srdce:-) zřejmě zažili těžký večer a nebylo jim moc do řeči:-) *3*
  • kacir08

Re: Re: Re: ocko

Tak snažili se no, ale zdá se, že obvyklá výřečnost je tentokráte nějak minula *1* Ne, dobří byli *3*
  • Lasečka

Liborkuu ty jsi prostě úplně nejlepšíí! *14* *14*
  • Re: ocko

Ahoj

Jsem rád, že se ti klip líbí, důvod neúčasti jsem uvedl níže - tak někdy příště, měj se moc fajn *3*
  • Re: Re: ocko

Ahoj
    Taky jsem to bohužel neviděl, musel jsem odjet na důležité školení, tudíž jsem se nemohl zůčastnit, někdy člověk musí řešit kompromisy - naštěstí se kapela skládá z dalších členů a doufám, že neudělali ostudu :-)měj se moc fajn *3*
  • pavlusska

Re: ocko

Včera (15.4.) jsem se celý den těšila z práce až dorazím domů a pustím Óčko. Jenže to nakonec nedopadlo a já, celá udýchaná, jak jsem běžela po schodech do svého bytu, zapla TV až při klipu Číslo 5. Takže jsem nový klip neviděla, což je na provaz...Ale snad budu mít štěstí jindy. Zajímalo by mě jaké "soukromé" záležitosti jsi si, milý Liborku, vyřizoval *7* *14* Budu upřímná, těšila jsem se hlavně na tebe no a ty si nedorazíš *9* *9*
  • ocko

Ahoj Libore. Váš nový klip je super. Na óčku byl rozhovor taky výborný, akorát byla škoda, že jsi tam nebyl *13* Jste super
  • ocko

Ahoj Libore. Váš nový klip je super. Na óčku byl rozhovor taky výborný, akorát byla škoda, že jsi tam nebyl *13* Jste super
  • Liborečkuu

Ahojky Liborku.Vzpomínáš si na mě?Petra jak jsi mi dával ty plakáty i pro mamku ve Vítonicích 13.4?Chci ti ještě jednou strašně moc poděkovat,za všechno.Jsi úžasný chlap!Jsem strašně ráda,že tě znám.24 jedeme na do Míškovic se na tebe podívat zase moc se těším.Zvu tě na panáka a pokecáme ju?Mám tě moc ráááda!jsi nejlepší! *14* jestli si mě nepamatuješ,tak jukni na http://www.lide.cz/Petka.Dosty doufám,že napíšeš..pa *14*
  • Re: info

Ahoj
    Jedná se o classic, mám americký model(cca 20let starý), ted dnes pořídíš cca 25tisíc,záleží na každém kousku *5*
  • info

čau Libore, na jakej druh Stratocastru přesně hraješ ( jestli standart, classic...)a nakolik tak vyjde, aby se s ní dalo už někde hrát.
    čago a měj se *3*
  • hi

Zdravím všechny účastníky zájezdu:-), delší dobu jsem tu nepřispěl, ale přepadla mě vcelku silná chřipka atd. Už jsem relativně v pořádku, ale je fakt, že některé akce jsem odjel s vypětím všech sil.Doufám, že jste už viděli klip, myslím, že je v pohodě a byl bych rád, kdyby ten pocit měli i naši posluchači i posluchačky. Těším se na další vystoupení, mějte se moc fajn,ať se daří a hlavně zdraví *3* *14*
  • crazy_ivetka

Re: Ale ale...

že...taky si říkám,ani nevíme jak se má,co nového,nic... *9*
  • Ale ale...

Liborek nám to tady začal nějak šidit, to psaní.. *7*
  • Re: gratulace

...jo a omlouvám se za ty chyby v textu,někdy rychleji píšu než myslím... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit