Přejít na výpis diskuzí

Libor Plšek

OSOBNOST 16.8.2007 
409 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dc

Re: 2009

Děkujem za přáníčko! I já přeju pohodový rok 2009 jak po osobní stránce, tak po stránce pracovní, přeju zdravíčko, štěštíčko...taky lásku..atd.) čao vaše fanynka Magda *14*
  • 2009

Ve zcela vyčerpaném stavu, po skvělém vánočním turné, Vám všem přeji pohodový rok 2009,hodně úspěchů,štěstí kolem sebe a pohodovou muziku *3* *14* *3* *5*
  • ...

Šťastný a veselý Vánoce všem!!!!!!! *4*
  • dc

Liborovi

Čauky, díky RX za skvělou zábavu 19.12. v Lubné.) Ondra mě mile překvapil tím, jak byl ochotnej při podepisování plakátu, že se sám nabídl, že oběhne i kluky.)...celé skupině přeju hezké Vánoce, kupu dárečků *3* a parádního Silvestra *1* ...hojjj a těším se na další zábavu s vámi, jste nej!!!!! Magda
  • PYŽAMOVÁ PARTY

ahojte,
    nevíte náhodou někdo jak to opravdu chodí v Ivančicích na té pyžamové párty??musí to být super..ze syrovic moc nadšená nejsem vypadávala tam elektrika a ještě se našli blbečci, kteří se prali *9* ale už se těším na další a 41.místo ve slavíku to není špatný proti loňsku..to blahopřeju,víc hlasů bohužel nešlo *14* *4*
  • Video

Ahoj, po čase jsem zavítala na stránky... na slibovaný videoklip se těším, podle popisu to bude lahůdka - a výběr písně taky chválím. Doufám že jej nasadíte do Esa - my vám s tím pomůžem' *5*
  • crazy_ivetka

co jeee??:-P

no holkyyy...co se deje..??nejak to tady utichlo...mohli bysme to tu trochu rozjet neee..kdy jste byli naposled na RF?? *14* *14* ja v listopadu v mor. krumlove..skvely jako vzdy,ale uz me opet chybi..!! *1* *1* a co ty Liborku..??copak noveho u tebe..??a co koncertiky..??dobry..??jak se tesis na pyzamovou party..?? *1* ja jsem z toho zatim nejaka rozpacita... *1* mejte se.. *5*
  • dc

Re: Re: RX

já je z rádia nikdy neslyšela až ted....
  • pavlusska

Re: Re: RX

Co všechno se hraje? Já jsem od nich v rádiu slyšela jen - Ty jsi divoká. *14*
  • Re: RX

Proč je to neobvyklý slyšet je v rádiu? já je slyším mnoho let z rádia, hraje se od nich dost písniček
  • Re: Libor

Ahoj
    Akce spojené se křtem cd byly moc fajn, skvěle jsme si to užívali:-), ohlasy na cd jsou zatím výborné, první náklad je už rozprodán, což jsme samozřejmě taky rychle neočekávali. Tudíž zatím všechno klape nad očekávání. Měj se moc fajn, ať se daří *3*
  • dc

RX

Ahojte, normálně dneska jsem byla nakupovat v obchoďáku, kde je hromada lidí,hluk, prostě blázinec, rádio, který tam normálně běží nevnímáte, ale dneska velká změna...si říkám co to je, co to VNÍMÁM - to jsou reflexy přece a z rádia, fakt bezva, je to neobvyklý slyšet kluky takhle po rádiu, bezva fakt, reflexáci se tím posledním cédéčkem hooodně vyšvyhli nahoru *3* *1* majda
  • crazy_ivetka

21.11

čáááueec..valite nekdo do Mor. Krumlova 21.11..??? *5* *5* *5* *5* *5* *5* nejvíííc se těším...až zapařím na Reflexyyyy.. *14*
  • dc

Libor

ahojky, jak se vede? blíží se konec vaší nevšední udalost tour...jaké jsou ohlasy??? a co fanclub, rozjíždí se? *4* majdalenka
  • :-)

Ahoj Libčo. Tak jak se máme, co nového? Byt už hotový? Jinak nevím, kdy se zastavím někde, pořád něco do toho leze :-) Zdravím a pozdravuj Ondího psychologa :-) Hanka *4*
  • Re: paráda:)

Ahoj
    Díky moc,taky jsem měl z této akce skvělý pocit, tudíž jsem rád, že to sdílelo více lidí, měj se moc fajn *5*
  • paráda:)

ta akce v tom klobučanu sa vám fakt povédla *3* ...Libore tys zpíval fakt nádherně....snad budete mít co nejdřív nejakou akci v klobučanu....lidi vás tam mají strasne moc rádi...tak co nejdřív naviděnou *4* *4*
  • Re: petr

Ahoj
    Budeme hrát samozřejmě průřez celou vlastní tvorbou, z nového cd zazní asi jen 4 písničky,měj se
  • petr

čau Libore...budeet zitra v kloboukách hrát i jinší písničky než na novém albu?...přece hrajete prý enom chvílu...takže snad budou i starší vypalovačky..dík a zitra čau *3*
  • Re: Rena

Ahoj
    Vystoupení má proběhnout 14.11.2008 dopoledne, ale určitě to nebude na Réně - bude to v nějaké tělocvičně nebo co, měj se *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší