-
TO MAJDALENKA
No my tady nezahálíme.. a co hory? -
-
Re: TO MAJDALENKA
no koukám, to je dobřéééé *3* ...hory paráda, měli jsme krásně celý týden, takže jsem se i opálila, zalyžovali jsme si až nad hlavu, takže fakt bezva... *1* no jsem čekala, že jak přijedu už RX budou mít stránky ok, ale furt nic *9* ...a jak jsem se tady dočetla tak to ještě nějakou chvíli potrvá *9* jo a prej jarda p. bude mít koncert s topu novou skupinou v kunovicích *7* ...to se to tak rychle rozjelo.....
-
-
TO MAJDALENKA
Ale jo, docela se to tady rozjelo.. Takže hory dobrý, tak to je fajnový.. Jinak o Jardovi jsem to četla na jeho stránkách.... -
-
Re: TO MAJDALENKA
paráda, jen tak dalejc *1*
-
-
hi
Začnu jako pokaždé,tudíž máme za sebou další skvělý víkedn:-),jak v Budějovicích,tak v Pavlově i Hodicích to bylo moc fajn,Hodice byly trošku náročnější,protože jakmile se člověk ocitne pod "dohledem" mých kamarádů Tabák-Eman,to potom lepší utíkat,řídí se totiž heslem,co můžeš vypít dnes,neodkládej na zítřek:-). Naštěstí jsem to zvládl bez větších potíží.Příští týden by se mělo nazpívat nové cd,tudíž se to snad již dotáhne do zdárného konce.Těším se do Kounic i do Míškovic,tak zatím čago,ať se daří *3* -
-
Re: hi
Taky se těším na nový CD.. *3* Už aby bylo.. *3* A ještě víc na tuto sobotu do Míškovic, kde se vždycky parádně kalí.. *1* -
Re: hi
tak to jsem ráda, ža vám akce vychází, jinak přeju hodně zdaru k novýmu cd, už se nemůžu dočkat, až vyjde! tak páčko a jen samý úspěchy *3*
-
-
TO LIBOREK
Jsem si nevšimla v Hodicich, že jsi byl "společensky unavený".. spíš mi přišlo, že budeš asi řídit.. *4* -
-
Re: TO LIBOREK
No,já jsem taky napsal,že jsem úspěšně utíkal,tudíž jsem byl v pohodě *3*
-
-
Ale ale...
Liborek nám to tady začal nějak šidit, to psaní.. *7* -
-
Re: Ale ale...
že...taky si říkám,ani nevíme jak se má,co nového,nic... *9*
-
-
hi
Zdravím všechny účastníky zájezdu:-), delší dobu jsem tu nepřispěl, ale přepadla mě vcelku silná chřipka atd. Už jsem relativně v pořádku, ale je fakt, že některé akce jsem odjel s vypětím všech sil.Doufám, že jste už viděli klip, myslím, že je v pohodě a byl bych rád, kdyby ten pocit měli i naši posluchači i posluchačky. Těším se na další vystoupení, mějte se moc fajn,ať se daří a hlavně zdraví *3* *14* -
info
čau Libore, na jakej druh Stratocastru přesně hraješ ( jestli standart, classic...)a nakolik tak vyjde, aby se s ní dalo už někde hrát.
čago a měj se *3* -
-
Re: info
Ahoj
Jedná se o classic, mám americký model(cca 20let starý), ted dnes pořídíš cca 25tisíc,záleží na každém kousku *5*
-
-
mám nesrovnalosti
U Jardy je Znojmo a u Libora Vsetím a to jsou dvojčata.... kde se vlastně narodili? :-) -
-
Re: mám nesrovnalosti
narodily se ve vsetíně, nevím kdo přišel na Znojmo *7* -
-
Re: Re: mám nesrovnalosti
pardon narodili *3*
-
-
-
ocko
Ahoj Libore. Váš nový klip je super. Na óčku byl rozhovor taky výborný, akorát byla škoda, že jsi tam nebyl *13* Jste super -
-
Re: ocko
kdyby si vedela kolik mas prace ploto nebyl v ocku libor ma natolik prace ze nestiiha vys to bejby je to poradnej pracant je to videt ze spolu kamaradime i kdyz je o demne oo15 roku starsi je to nejlepsi skupina unas v lidci a v lidecku mame gryfisi as po nich a reflexy patri lidecku to je jasny *3* *3* *3* *14* *14* -
dudos
cau libore dik za nedelu u nas v hornim lidci uz se stavi kulturak plo vas za 40 milionu aby tam byli poradne zabavi a dik za pozbuzovani ja sem to potreboval dostat ze sebe kazdy mne tam sral kdyz sem podaval balony a nikdy mne nechval jo a ja sem trener haluzaku to si nevedel to ja jim zmenil taktiku anby vyhrali aby to nebilo na penalty sdak sem mel listky na pivo ale smula ze ti to piti vileli *3* *3* *3* *3* *3* *4* daruj mi kridla *4* http://www.youtube.com/watch?v=NRyiPDjvb1w&feature=related *3* http://www.youtube.com/watch?v=i4CO-4xr5XE&feature=related
meli bys ste thle pisnicky zpivat asi to beru za umreneho libora ja to beru at ma te lisdeckovana mosim se naucit na klavesy kytatru a bubny tak aby nekdo onemocnel tak to aspon nekdo zebere za toho druheho at nemosime rusit zabavi mam te rasd kamo plechovko do toj´ho tos mi mohl rict ze mas 34 let a ze mas narozky 3 dni predemnou ja bych te pozval *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Ahoj
Jsem rád, že se ti klip líbí, důvod neúčasti jsem uvedl níže - tak někdy příště, měj se moc fajn *3* -
Včera (15.4.) jsem se celý den těšila z práce až dorazím domů a pustím Óčko. Jenže to nakonec nedopadlo a já, celá udýchaná, jak jsem běžela po schodech do svého bytu, zapla TV až při klipu Číslo 5. Takže jsem nový klip neviděla, což je na provaz...Ale snad budu mít štěstí jindy. Zajímalo by mě jaké "soukromé" záležitosti jsi si, milý Liborku, vyřizoval *7* *14* Budu upřímná, těšila jsem se hlavně na tebe no a ty si nedorazíš *9* *9* -
-
Re: Re: ocko
Ahoj
Taky jsem to bohužel neviděl, musel jsem odjet na důležité školení, tudíž jsem se nemohl zůčastnit, někdy člověk musí řešit kompromisy - naštěstí se kapela skládá z dalších členů a doufám, že neudělali ostudu :-)měj se moc fajn *3* -
-
Re: Re: Re: ocko
Tak snažili se no, ale zdá se, že obvyklá výřečnost je tentokráte nějak minula *1* Ne, dobří byli *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ocko
Tak to mi spadl kámen ze srdce:-) zřejmě zažili těžký večer a nebylo jim moc do řeči:-) *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ocko
Jojo, teď jsem se na to koukla...Mi je ten moderátor totálně nesympatický..jeho řeč těla, vystupování..prostě hrůza.Chudáci kluci *8* -
Re: Re: Re: Re: Re: ocko
Popravdě, mi to přišlo, že ten moderátor, byl na ně nějak moc rychlý, že jim nedal moc prostoru pořádně odpovědět a než dokázali zformulovat odpověď, už tasil další otázku, pak honem nějaký videoklip. Jakoby ani neměli moc prostoru pro rozhovor. No, však určitě uvidíš ze záznamu *4*
-
-
-
-
-
-
ahojky!
Ahojky všichni! Ani nevím, jak jsem na tuhle stránku natrefila, ale každopádně jsem ráda! Je fajn, že něco takového, jako je fanclub skupiny Reflexy (samozřejmě i jako Libora samotného) existuje!
Já sama jsem nevynechala ani jednu zábavu v okolí Hrotovic, Ivančic, Nových Bránic, Kralic (a to je dost velký okruh *3* ) - co bych neudělala proto, abych se mohla skvěle bavit *1*
Asi jako všichni se moc těším na další CD! A přeji všem ve skupině pevné nervy a hodně síly k jeho dokončení (přezpívání.
Liborovi bych chtěla vzkázat, že je skvělej zpěvák a bavič *15* a hlavně pěknej klučina *3* -
-
Re: ahojky!
Ahoj,děkuji za příjemný email a doufám,že se budeš na našich akcích bavit stějně dobře nebo líp i nadále,čago
-