-
PRO DC
Jen tak dál s těma fotečkama... *3* -
-
Re: PRO DC
jj, jak se mi něco někde podaří schrastit, kopnu to sem *4*
-
-
:-)
Ahoj Libčo. Tak jak se máme, co nového? Byt už hotový? Jinak nevím, kdy se zastavím někde, pořád něco do toho leze :-) Zdravím a pozdravuj Ondího psychologa :-) Hanka *4* -
RX
Ahojte, normálně dneska jsem byla nakupovat v obchoďáku, kde je hromada lidí,hluk, prostě blázinec, rádio, který tam normálně běží nevnímáte, ale dneska velká změna...si říkám co to je, co to VNÍMÁM - to jsou reflexy přece a z rádia, fakt bezva, je to neobvyklý slyšet kluky takhle po rádiu, bezva fakt, reflexáci se tím posledním cédéčkem hooodně vyšvyhli nahoru *3* *1* majda -
-
Re: RX
Proč je to neobvyklý slyšet je v rádiu? já je slyším mnoho let z rádia, hraje se od nich dost písniček -
-
Re: Re: RX
já je z rádia nikdy neslyšela až ted.... -
Re: Re: RX
Co všechno se hraje? Já jsem od nich v rádiu slyšela jen - Ty jsi divoká. *14*
-
-
-
co jeee??:-P
no holkyyy...co se deje..??nejak to tady utichlo...mohli bysme to tu trochu rozjet neee..kdy jste byli naposled na RF?? *14* *14* ja v listopadu v mor. krumlove..skvely jako vzdy,ale uz me opet chybi..!! *1* *1* a co ty Liborku..??copak noveho u tebe..??a co koncertiky..??dobry..??jak se tesis na pyzamovou party..?? *1* ja jsem z toho zatim nejaka rozpacita... *1* mejte se.. *5* -
Video
Ahoj, po čase jsem zavítala na stránky... na slibovaný videoklip se těším, podle popisu to bude lahůdka - a výběr písně taky chválím. Doufám že jej nasadíte do Esa - my vám s tím pomůžem' *5* -
PYŽAMOVÁ PARTY
ahojte,
nevíte náhodou někdo jak to opravdu chodí v Ivančicích na té pyžamové párty??musí to být super..ze syrovic moc nadšená nejsem vypadávala tam elektrika a ještě se našli blbečci, kteří se prali *9* ale už se těším na další a 41.místo ve slavíku to není špatný proti loňsku..to blahopřeju,víc hlasů bohužel nešlo *14* *4* -
Pro Libora, i kdyz to sem uplne nepatri
Ahoj Libco, vim ze to sem uplne nepatri, ale jinde nevim, kde se ptat. Nevis, kde ted tvuj bratr Jarda bude, pote, co skoncil u Reflexu. Rada bych ho (ale neboj, vam neverna nebudu)videla a slysela, ale nikde nic neni k mani, neda se o nem nic sehnat. A ty jako jeho bratr bys prece mohl neco vedet. Dik a ahoj Katka -
-
Re: Pro Libora, i kdyz to sem uplne nepatri
Ahoj
S bratrem moc v kontaktu nejsem,mluvil jsem s ním minulý týden a říkal,že zpívá v nějaké skupině(název neznám,protože je to úplně nová skupina),zatím zřejmě pracují ve zkušebně,tak víc nevím. Měj se hezky,ať se daří - čago -
-
Re: Re: Pro Libora, i kdyz to sem uplne nepatri
Ahojky Libco, jsi zlaty a moc ti dekuju za odpoved. Tak ja si to uz nejak snad pohlidam a co nevidet se ukazu i na nas:)
Ahoj Katka a jeste jednou dekuju
-
-
-
nový rok
Ahoj Libore, přeju hodně štěstí, zdraví, úspěchu a úspěšné koncerty v tomto roce. *3* *1* -
jak se daří?
ahoj libore, jak se daří, co je nového? jak pokračuje rekonstrukce bytu? a koukám, že vaše internetové stránky furt nic *9* ...? a co nějaký koncertík ve fryštáku bo okolí???...moc toho nechci, že *15* ...přeju hezký večer *3* -
2009
Liborku i já chci popřát tobě i celé kapele v Novém roce pevné zdraví, štěstí, osobní i pracovní úspěchy, ať Vám to pořád tak krásně hraje a je ještě více skvělých akcí než doposud...Jste jedničky!Iveta.. *3* *14* *3*