-
rx
Nazdar bazar
Všechny zdravím,cd už spatřilo oficiálně světlo světa, zatím jsou velmi kladné ohlasy - což je moc fajn. V pátek máme být v dobrém ránu na čt 2,tak jestli budete mít chuť - hoďte oko. Jak probíhá křest ? Na to je nejlepší se přijít podívat, ale nečekejte žádné ohňostroje :-) je to stále o muzice, akorát je tam více prezentováno nové album. Jinak se musím ještě vyjádřit k jedné věci - navštěvuji diskuze naší skupiny a už mně upřímně přijdou trochu divný a nesmyslný řeči kolem Jardy Garguláka, proč ho určití lidi nenechají už v klidu odpočívat. Byla moc fajn éra s Jardou a stejně tak je moc fajn období i po - zažil jsem nebo spíše zažívám obě, tudíž myslím, že to můžu objektivně hodnotit, myslím, že tahle skupina vede svůj "život" a stojí za tím spoustu práce a úsilí, které nám vrací naše obecenstvo - tomu patří největší dík, tudíž moc díky a těším se na další skvělé okamžiky, hi *4* -
-
Re: rx
juuu, v dobrym ranu, jo? ty kraso, vy jste hvezdy *3* a vkolik tam priblizne budete? to abych nesla do prace *1* -
-
Re: Re: rx
Aha
No, to jsou takový věci, které patří k vydání cd, mě to teda moc nenakopává, protože je to hodně brzy ráno, máme tam hrát tři písničky, tudíž to bude asi nějak průběžně -
-
Re: Re: Re: rx
přidávám se, určitě si vemu volno, abych se mohla koukat!!! hele Libčo tak třeba tě trochu povzbudí,když ti řeknu, že, nebudeš vstávat sám tak brzo...už jsme minimálně dvě, které si taky rády přivstanou.... *3* *3* přece tě v tom nenecháme, že *14* -
-
Re: Re: Re: Re: rx
tak už jsme rozhodně minimálně tři, hlavně nezamačkávat budík *1* *15*
-
-
-
-
-
Liborek
Nejlepší, nejkrásnější hlas... *3* -
-
Re: Liborek
přesně tak!!! Zdravím a vítej mezi námi!
*3*
-
-
Pro Libora
nové cd je super, pořád jej poslouchám *3* akorát máte maličkou tiskovou chybu - u názvu písničky nevšední událost vám tam chybí "o"- takže je tam nevšední událst, nevím jestli je to u všech, jen mě to malilinko trefilo do očka *1* -
-
Re: Pro Libora
tak chybičku snad může udělat každý ne? *7* to bych jako vůbec neřešila.......................podstatný je , že je co poslouchat........... *3*
-
-
PRO DC
Krásná ta poslední fotka!! *3* -
-
Re: PRO DC
taky si myslím *3*
-
-
vzkaz
Nazdar Libore chtěl bych ti moc poděkovat za ten vzkaz pro moju Hanku moc to pro mna znamenalo. V Topolné ste to fakt rozbalili parádně a přišlo kotel lidí, tak to má byt.
No nic díky a at vám to dál tak šlape jak v Topolné
Tom -
wooow:-)
heej super...jsem upe nahodou objevila stranky Liborkaa.. *4* tak to je fááájne.. *5* zdravím všechny..jo RF jste skvělí ale ty neej..žeru vááás...KALÍÍÍME.. *14* *5* *5* -
kdo ví
Brzy se každopádně rozhodne,jak to vlastně bude,třeba bude zpívat někdo úplně jiný,třeba bude hrát i na kytaru někdo úplně jiný:-)je tisíc otazníků a odpovědi žádné. *7* Přeji pohodový den -
-
Re: kdo ví
Ahojky Liborku, řeknu ti to po lopatě...vynech řeči kolem a koukej začít zpívat, my chcem tebe , jasný? *3* *3* -
Re: kdo ví
Ale mi nechceme jiného zpěváka !!!!!!! *9*
Aspoň tady v míškovicích *3* -
-
Re: Re: kdo ví
Zdravím Margaretu
Doufám,že daří - have a nice day -
-
Re: Re: Re: kdo ví
Daří se nám fajn *3* obzvláště teď, když u nás hrajete častěji než jedenkrát za rok *4* měj se.
-
-
-
-
Rena
Ahoooj...chtela jsem se zeptat co je pravdy na to,ze hrajete zitra v Ivancicich na rene pro nakou skolu..??je to blbost ze jo..?? *16* *5* -
-
petr
čau Libore...budeet zitra v kloboukách hrát i jinší písničky než na novém albu?...přece hrajete prý enom chvílu...takže snad budou i starší vypalovačky..dík a zitra čau *3* -
-
Re: petr
Ahoj
Budeme hrát samozřejmě průřez celou vlastní tvorbou, z nového cd zazní asi jen 4 písničky,měj se
-
-
Re: Rena
Ahoj
Vystoupení má proběhnout 14.11.2008 dopoledne, ale určitě to nebude na Réně - bude to v nějaké tělocvičně nebo co, měj se *3*
-
-
...
To by Liborek neuděl, že by přestal zpívat.... *3* Lidi ho mají rádi a navíc má parádní FANCLUB *1* -
paráda:)
ta akce v tom klobučanu sa vám fakt povédla *3* ...Libore tys zpíval fakt nádherně....snad budete mít co nejdřív nejakou akci v klobučanu....lidi vás tam mají strasne moc rádi...tak co nejdřív naviděnou *4* *4* -
-
Re: paráda:)
Ahoj
Díky moc,taky jsem měl z této akce skvělý pocit, tudíž jsem rád, že to sdílelo více lidí, měj se moc fajn *5*
-