-
....
ahoj libore jak se mas??? *7* -
lol
ahoj ja jsem lída a moc se mi líbíš fakt te zeru napis!!!! *14* *14* *14* -
-
Re: lol
Ahoj Lído
tak ti píšu,jsem překvapený,že se ti líbím,děkuji:-) *3* -
Re: lol
ahojky jak je lol *3*
-
-
...
Šťastný a veselý Vánoce všem!!!!!!! *4* -
hi
Ahoj
Tak po delší době jsem našel chvilku, abych tu zašel a napsal pár řádků. Nový rok utíká ještě rychleji než ten předešlý:-(,letos mě očekávám spoustu nevšedních událostí:-), tak doufám, že se povedou. Musím přiznat, že čtrnáct dnů volna mi přišel opravdu vhod a upřímně řečeno, bral bych to častěji. V lednu jsem taky začal pracovat na své vlastní nahrávce, kterou si chci už dlouhou dobu udělat pro radost, jen tak bokem, nic oficiálního, tak doufám, že to během roku dokončím. Mějte se moc fajn a už se těším na setkání, přeji, ať se daří. *3* -
ocko
Ahoj Libore. Váš nový klip je super. Na óčku byl rozhovor taky výborný, akorát byla škoda, že jsi tam nebyl *13* Jste super -
PRO LIBORA
Míškovice- parádní akce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Jen tak dál *3* -
-
Re: PRO LIBORA
JOOOOOO!!!!!!
*1* Prostě nezapomenutelná akce, jako VŽDY!!!! *3* -
-
Re: Re: PRO LIBORA
Souhlasím s Váma holky,skvělá akce *3*
-
-
-
Lasečka
Liborkuu ty jsi prostě úplně nejlepšíí! *14* *14* -
-
Re: Lasečka
Aspoň někdo si to myslí:-)děkuji a hezký den přeji Lásečce *14* *14* -
-
Re: Re: Lasečka
Jsem si jistá, že si to myslí spousta lidí (holek). Já se mezi ně taky řadím *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Lasečka
Děkuji podruhé:-) *3*
-
-
-
-
nove cd
ahoj libore a vubec reflexaci *4* kdypak chystate vrhnout novou hudebni placku mezi nas - na vasi hudbu nadrzene - fandy? *15* diky za odpoved, terka -
-
Re: nove cd
Ahoj Terry
Momentálně nejsem schopen přesně říct termín vydání,protože sami řešíme mediální prezentaci a další věci kolem cd,které k tomu patří,tudíž až to dořešíme,dám vědět.Měj se hezky -
-
Re: Re: nove cd
diky, no, tak budu dal nadrzene cekat *15* *3*
-
-
-
super zábavka:-)
díky za Hrotovice..tentokrát docela málo lidí..ale vy jste hráli zase skvěle *14* ..navíc celá kapela je hrozně moc sympatická *14* ..těším se na Výčapy *3* a tentokrát dojdu i s plakátem *14* -
-
Re: super zábavka:-)
Ahoj
Díky za přízeň, do Výčap se taky těšíme! Čago,ať se daří *3*
-
-
svatba
Ahoj Liborku, tak co svatba??? Písej písej... *3* a kdyby to šlo, tak nějakou tu fotečku.. *3*