Přejít na výpis diskuzí

Libor Plšek

OSOBNOST 16.8.2007 
409 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojky

Ahojky
    v Morkovicích super... Live jsem vás slyšela naposledy- noooo bude to hodně dlouho, tak jsem byla dooost zvědavá. Ale fakt jsem byla mile překvapená *3* Jen mě moc mrzelo, že jsem měla s sebou výron na kotníku a manžílka, kterej se neumí moc odvázat *5* . Tak snad někdy příště. Zatím čauky a mooooc úspěchů do budoucna *3*
  • ...trapas:-)

Dotaz: Libore, bude ti vadit moc, když se zde ve fotogalerii omylem objeví Ondra Filák? :-) Jsem se uklepla :-) :-) jinak na stránkách je poznat, že si s nimi někdo hrál - jsou fakt dobrý.
    • Re: ...trapas:-)

ahoj, no mě to teda celkem naštvalo, ses třikrát uklepla jooooooooo *9* ....neuraž se, ael mě to teda vadí
  • ahojky Libore

Zdravím :), hrozně mě mrzí, že jsem v neděli nemohla dorazit do Hrotovic, *9* ale přípravy na Velikonoční pondělí mě nějak zmohly. Určitě byla zábava super!!! No co se dá dělat - budu muset vydržet až do dubna (do Hrotovic) Snad to přežiju...už začínám mít abstinenční příznaky ...(po tvém zpěvu ... a vůbec po Reflexech) *14*
    Na Vaše CD jsem strašně zvědavá! A podle toho co čtu, tak bude fakt stát za to! Už abych ho měla! *3* Co se týká rozšíření Tvé fotogalerie - možná bych mohla taky přijít se svojí troškou do mlýna *1*
    • Re: ahojky Libore

Ahoj

Akce v Hrotovicích byla opět super(což není žádné překvapení),tak já jsem pro,mých fotek už je tady dost,teď posílejte své vlastní,lets go *5*
  • video

To, že jsou Vaše stránky skvělý, už ví asi každý...fotky..klipy..prostě krása, ale napadá mě, jestli neplánujete natočit nový klip (popřípadě klipy) k novému CD *7* *14*
    • Re: video

Co se týká těch klipů,tak to už jsme o krok napřed,tudíž k tomu ještě nemůžu podat žádné info,hezký den a skvělý víkend *4*
  • xxx

ahojte, nejak mrtvo... nejsou nejaky zajimavy novinky? *7*
  • Budišov

Ahoj Libore zítra se chystáme do Budišova, ale nevíme kde se to tam bude konat tak nám dej prosím echo. Díky, měj se *3*
  • sonirui

dotazíček

Ahoj, chtěla sem se zeptat, proč plánujete konzerty v Hrotovicích a Okříškách vždy ve stejný víkend? to chcete ušetřit cestu domů? pročpak je raději neplánujete aspoň tři týdny po sobě:( ne každý má možnost zůčastnit se obou akcí a pak na vás musí čekat další měsíc než přijedete na Třebíčsko a zase na dva dny naráz:( nešlo by to pro příští rok zařídit jinak? Když budete hrát na jednom místě a budete jezdit častěji, bude na vás chodit více lidí (si myslím). Protože Hrotovičáci přijedou do Okříšek a naopak:) *3*
    • Re: dotazíček

Ahoj
      Nejsem manažér skupiny, ale pokusím se odpovědět. Myslím, že do Okříšek jezdí i lidi ze strany od Brtnice,Kněžic atd a Hrotovice jsou dosažitelné ze strany Ivančic apod. Vím, že jsou obě místa dosažitelné z Třebíče, ale konkrétně já s tím nic neudělám, protože mám v kapele jiné funkce. Měj hezký den *3*
  • ahoj

ahoj!ahoj!ahoj!
    téda tady je nějaké mrtvo *9* *13* takže to zhrnu (si nejsem jistá jestli z nebo s, ach ten čeština:-))chceme MP3!chceme MP3!chceme MP!..btw.co jinak?nějaké novinky?
    mějte se s smějte se *5* *5* Hi!
  • hi

Ahoj
    Po delší době jsem se opět dostal k tomu-abych zde napsal pár vět. Nějaké zásadní novinky zatím nejsou k mání:-)mp3 na stránkách budou,ale až tak měsíc nebo dva před vydáním cd.Jinak se na léto chystáme trošku taky obměnit playlist.Počasí začíná konečně odpovídat létu,tudíž je potřeba vytáhnout pod širé nebe.Jedna hudební novinka se uskutečnila,Ondra vydal své vlastní album a je to velmi příjemná záležitost,i když žádnou hudební paralelu s Reflexy nečekejte,tak ho hezky poproste a třeba bude mít cd i pro vás:-),mějte se moc fajn,ať se daří *14*
    • Re: hi

fuuuha, to drsny! a da se to cd nekde sehnat, nebo jen u nej za peknej pohled? *4*
      • Re: Re: hi

joo, to by mě taky zajímalo.. *7* jestli se dá někde sehnat.. nebo jestli stačí nějakej ten hezkej pohled..? *1* *14*
        • Re: Re: Re: hi

Ahoj

Myslím,že ho seženete jen u něj,je výhradní autor,vydavatel i distributor
          • Re: Re: Re: Re: hi

A co stojí *7*
            • Re: Re: Re: Re: Re: hi

trošku opožděně, ale z vlastní zkušenosti můžem poreferovat s kámoškou o ceně endyho cd...no kdyby za pohled..kilčo a dvě pusy za to chtěl (docela v poho cena)a je to fakt pěkná hudba *14*
  • XXX:-)

To víš, nikomu se nechce:-) *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší