-
gratulace
Taky chci Liborovi popřát hodně štěstí k brzské svadbě a atˇti to teda vyjde... *4* No a co mimi už je na cestě? *8* ...? -
-
Re: gratulace
...jo a omlouvám se za ty chyby v textu,někdy rychleji píšu než myslím... *3*
-
-
SUPER
no já koukám, chvíli tu nejsem a jaké tu jsou parádní novinky, pomaličku se Liborovi tady rozrůstá fanclub a taky vzkazíků příbývá *1* , bezvadnýýýýýý -
-
Re: SUPER
Teda taky nějak nestíhám... *7*
-
-
Nápad- Libore??
Tak zde udělej nějakou složku, kam Ti fanynky budou posílat svoje fota.. Přece Ti je nemůžeme posílat jen tak do TVÉ FOTOGALERIE.. *3* *4* -
-
Re: Nápad- Libore??
No když už jsme u těch fotek, nechtěl bys Libore nám sem přidat pár foteček třeba z rodiného alba? *3* -
-
Re: Re: Nápad- Libore??
Dobrý nápad.. *3*
-
-
-
hi
Ahoj
Po skvělém víkendu všechny zdravím a děkuji za výbornou atmosféru jak v Hrotovicích,tak v Ústí. Co se týká akce v Ivančicích,tak je to určitě na Réně (aspoň já osobně žiju v tomhle přesvědčení),nic nového o našem cd Nevšední událost nevím,jisté je to,že bude vycházet na podzim.Jinak do Okříšek se těšíme,tak uvidíme,zatím čago - jo a už přicházejí nějaké fota,tak hurá na další *5* -
-
Re: hi
až na podzim???tak já se těšila, jak o prázdninách budu mít co poslouchat na brigádě, aby mi práce šla sama od ruky a zas nic *9* tak to ještě pár měsíců vydržíme, ale co dát nějaké mp3 z nového cd na Váš web?shání se po nich docela dost lidí *3* *3* mějte se a podpořte mě *15* *5*
-
-
hi
Ahoj
Ohledně těch mp3 na stránkách - si myslím,že je to dobrý nápad a sám jsem to už navrhoval,tudíž se v brzké době snad dočkáte. Ještě k tomu termínu vydání - abychom mohli pro cd připravit odpovídající promo,tak je k tomu potřeba cca 5 měsíců,opravdu to nejde nijak urychlit a vzhledem tomu,že jsme tuhle desku dělali cca 3 roky a já osobně sdílím názor,že se fakt povedla,tak si myslím,že si zaslouží odpovídající promo.Tak zatím čago,ať se daří *3* -
-
ahoj Libore, jseš fakt charakter a soucítíš s námi dychtivými fanoušky:-) -
No, podzim je sice opravdu daleko, ale na druhou stranu - když už jsme vydrželi všichni, na nové CD čekat tak dlouho....těch pár měsíců uteče jak voda. *3* Dát MP3 na stránky je taky fajn nápad *3* Schvaluji a držím palce!
-
-
Réna
Ahoj Libore,tak jak se máme?
Venku to nevypadá moc hezky...pořád prší a to není dobrý pro páteční akci v Ivančicích. Snad v pátek pršet nebude, ale kdyby ano - bude se akce rušit nebo se přesune někam pod střechu *7*
Díky za odpověď *3* -
-
Re: Réna
Ahoj
Pršet nebude :-) -
-
Re: Re: Réna
co vim, tak za pet let co na reflexy chodim pravidelne, na rene jeste neprselo :) i panbicek ma rad reflexy :) i kdyz asi bude kosa, ale to my zazeneme tancem a vinem *4* -
Re: Re: Réna
Libor Vám zařídí krásný počasí,Libor totiž mávne kouzelnou hůlčičkou a rázem svítí sluníčko,že jo... *15* -
-
Re: Re: Re: Réna
Tak u toho bych chtěla být. U toho, jak bude Libor mávat hůlčičkou.... *8*
-
-
-
-
nazdárek
Nazdárek, náhodou jsem se dostala na tyto stránky a hned jsem se rozhodla posílit vaše řady *4*
Libore, děkujeme za super akce v Jistebnici, už se těšíme na pouťovku. Bohužel hrajete v neděli, ale alespoň mám důvod vzít si v pondělí dovolenou *3* *3* -
...
dc je????? -
-
Re: ...
jsem Magda , *DC*- můj nick a jsem fanda Liborka ( nejen jeho, ale celé skupiny REFLEXY)a tímto tě zdravím a jsem ráda, že ses přidala ! *3*
-
-
21.11
čáááueec..valite nekdo do Mor. Krumlova 21.11..??? *5* *5* *5* *5* *5* *5* nejvíííc se těším...až zapařím na Reflexyyyy.. *14* -
.....
ahojky *3* -
-
Re: .....
nazdárek *4*
-