-
...
No já zase je tady budu mít 30. v Třešti... už jsem na klukách hodně dlouho nebyla, tak se mooooc těším.. *1* -
-
Re: ...
tiše ti závidím *9*
-
-
no
Ahoj Majdalenko
Zarazil jsem se nad tím,že vůbec existuje nějaká taková stránka,přeji krásný den *4* -
-
Re: no
existuje a je věnována tobě *3* taky přeji krásný den -
-
Re: Re: no
Tak jo,děkuji *3* -
-
Re: Re: Re: no
není zač, to máš takový vánoční dáreček *1*, ale jen tak ti ho nedám *5* , něco za něj chci, zábavu- Hvozdná, Fryšták.......co ty na to? *7*
-
-
-
-
Libor
ahojky, jak se vede? blíží se konec vaší nevšední udalost tour...jaké jsou ohlasy??? a co fanclub, rozjíždí se? *4* majdalenka -
-
Re: Libor
Ahoj
Akce spojené se křtem cd byly moc fajn, skvěle jsme si to užívali:-), ohlasy na cd jsou zatím výborné, první náklad je už rozprodán, což jsme samozřejmě taky rychle neočekávali. Tudíž zatím všechno klape nad očekávání. Měj se moc fajn, ať se daří *3*
-
-
Ahoj Libore!
Ahoj Libore! jsem ráda, že existuje místo, kde se dá s tebou pokecat...Reflexy jsou jedny z nejlepších skupin, které znam, ať už s Jardou nebo bez... doufám, že se zas brzo podívam na váš koncert a skvěle si zapařim jako vždy *3* měj se hezky papaa -
Liborovi
Čauky, díky RX za skvělou zábavu 19.12. v Lubné.) Ondra mě mile překvapil tím, jak byl ochotnej při podepisování plakátu, že se sám nabídl, že oběhne i kluky.)...celé skupině přeju hezké Vánoce, kupu dárečků *3* a parádního Silvestra *1* ...hojjj a těším se na další zábavu s vámi, jste nej!!!!! Magda -
DŮLEŽITÉ
prosím všechny, kteří jsem chodí a jsou fandové Libora, aby se přidali do fanclubu, díky moc *3* -
2009
Ve zcela vyčerpaném stavu, po skvělém vánočním turné, Vám všem přeji pohodový rok 2009,hodně úspěchů,štěstí kolem sebe a pohodovou muziku *3* *14* *3* *5* -
-
Re: 2009
Děkujem za přáníčko! I já přeju pohodový rok 2009 jak po osobní stránce, tak po stránce pracovní, přeju zdravíčko, štěštíčko...taky lásku..atd.) čao vaše fanynka Magda *14*
-
-
pro všechny
přeju všem krásný následující týden, já ho strávím lyžováním na horách a doufám, že se taky budeme mít hezky a ještě víc doufám, že až sem za týden dojdu, tak budu mít co číst, tak pište, pište, papa a těším se na vás majdalenka (*DC*)...hojky *4* -
Dotaz na Libora
Ahoj Libore, chtěla bych se tě zeptat jestli v sobotu v Jistebnici budete mít předkapelu nebo ne?? díky a měj se hezky *3* -
-
Re: Dotaz na Libora
Ahoj
O žádné předskupině v Jistebnici nevím,tudíž budeme zřejmě hrát celý večer,čago *3* -
-
Re: Re: Dotaz na Libora
Tak to je super!! už se těšim..... *3*
-
-
-
TO LIBOREK
Asi jsi mě nepochopil.. Zdraví tě Hanka.. *1*