Přejít na výpis diskuzí

Libor Plšek

OSOBNOST 16.8.2007 
409 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

No já zase je tady budu mít 30. v Třešti... už jsem na klukách hodně dlouho nebyla, tak se mooooc těším.. *1*
    • Re: ...

tiše ti závidím *9*
  • no

Ahoj Majdalenko

Zarazil jsem se nad tím,že vůbec existuje nějaká taková stránka,přeji krásný den *4*
    • Re: no

existuje a je věnována tobě *3* taky přeji krásný den
      • Re: Re: no

Tak jo,děkuji *3*
        • Re: Re: Re: no

není zač, to máš takový vánoční dáreček *1*, ale jen tak ti ho nedám *5* , něco za něj chci, zábavu- Hvozdná, Fryšták.......co ty na to? *7*
  • dc

Libor

ahojky, jak se vede? blíží se konec vaší nevšední udalost tour...jaké jsou ohlasy??? a co fanclub, rozjíždí se? *4* majdalenka
    • Re: Libor

Ahoj
      Akce spojené se křtem cd byly moc fajn, skvěle jsme si to užívali:-), ohlasy na cd jsou zatím výborné, první náklad je už rozprodán, což jsme samozřejmě taky rychle neočekávali. Tudíž zatím všechno klape nad očekávání. Měj se moc fajn, ať se daří *3*
  • Ahoj Libore!

Ahoj Libore! jsem ráda, že existuje místo, kde se dá s tebou pokecat...Reflexy jsou jedny z nejlepších skupin, které znam, ať už s Jardou nebo bez... doufám, že se zas brzo podívam na váš koncert a skvěle si zapařim jako vždy *3* měj se hezky papaa
  • dc

Liborovi

Čauky, díky RX za skvělou zábavu 19.12. v Lubné.) Ondra mě mile překvapil tím, jak byl ochotnej při podepisování plakátu, že se sám nabídl, že oběhne i kluky.)...celé skupině přeju hezké Vánoce, kupu dárečků *3* a parádního Silvestra *1* ...hojjj a těším se na další zábavu s vámi, jste nej!!!!! Magda
  • DŮLEŽITÉ

prosím všechny, kteří jsem chodí a jsou fandové Libora, aby se přidali do fanclubu, díky moc *3*
  • 2009

Ve zcela vyčerpaném stavu, po skvělém vánočním turné, Vám všem přeji pohodový rok 2009,hodně úspěchů,štěstí kolem sebe a pohodovou muziku *3* *14* *3* *5*
    • dc

Re: 2009

Děkujem za přáníčko! I já přeju pohodový rok 2009 jak po osobní stránce, tak po stránce pracovní, přeju zdravíčko, štěštíčko...taky lásku..atd.) čao vaše fanynka Magda *14*
  • pro všechny

přeju všem krásný následující týden, já ho strávím lyžováním na horách a doufám, že se taky budeme mít hezky a ještě víc doufám, že až sem za týden dojdu, tak budu mít co číst, tak pište, pište, papa a těším se na vás majdalenka (*DC*)...hojky *4*
  • Dotaz na Libora

Ahoj Libore, chtěla bych se tě zeptat jestli v sobotu v Jistebnici budete mít předkapelu nebo ne?? díky a měj se hezky *3*
    • Re: Dotaz na Libora

Ahoj

O žádné předskupině v Jistebnici nevím,tudíž budeme zřejmě hrát celý večer,čago *3*
      • Re: Re: Dotaz na Libora

Tak to je super!! už se těšim..... *3*
  • TO LIBOREK

Asi jsi mě nepochopil.. Zdraví tě Hanka.. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit