-
...
Taktéž zdravím.. -
.....
nějak se tu zastavila komunikace....! *9* -
Hi....
Třeba mě?! Mám jich dost *1* Jinak Tě zdravím -
-
Re: Hi....
ahoj
Tak očekávám teda tvé fotky *3* -
-
Re: Re: Hi....
No radši ne.. nechci Tě vyděsit *4* -
-
Re: Re: Re: Hi....
Ale jen posílej *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Hi....
To bych si nedovolila, abych Ti znehodnotila fotogalerii.. *4* A co byteček, hotovo??
-
-
-
Re: Re: Hi....
tak teď su zvědavá jestli se jich dočkáš *15*
-
-
-
Vojta Gatwick
jojo, smele a s chut9 do toho,pul je hotovo, greetings from Gatwick@ -
inovace
nechtělo by to novou profilovou fotku? *7* *3* *3* -
hmm
Zdravím Libore, nechce se mi věřit že by Ondra dělal takovou ostudu, je to moc fajn kluk, kterej dobře hraje a ještě líp zpívá, chtěla jsem se zeptat kde seženu jeho album? dík -
-
Re: hmm
Ahoj
Díky za pozdrav,Ondrovo album seženeš přímo u něj - měj se fajn a ať se daří *3*
-
-
TO MAJDALENKA
Nejpravděpodobněji to bylo nalezeno na Jardových stránkách, jelikož on tam má místo narození opravdu Znojmo.. *1* -
-
Re: TO MAJDALENKA
hm tak to je pěkné, jsou vůbec dvojčata, teda podoba tam moc není? *15*
-
-
přání
Všechno nej k svátku Liborku... *14* -
-
Re: přání
děkuji moc *3*
-
-
Hrotovice
Ahojik, včera pouťovka v Hrotovicích naprosto ukázková- super atmosféra a všechny jste nás báječně roztancovali:) Děkuji tímto za všechny:) Jen kdybyste jezdili po Třebíčsku častěji:(
PS: A Libča je ze všech nejlepší!!! *3* *14* -
-
Re: Hrotovice
Hi
Musím říct, že v Hrotovicích to bylo fakt super - je to takovým dobrým zvykem. Jinak díky za kompliment, have a nice day *3* -
-
Re: Re: Hrotovice
já musím souhlasit Hrotovice byly super jako vždy, tím bych taky chtěla poděkovat..a nejen po Třebíčsku ale i po Znojemsku *7* -
-
Re: Re: Re: Hrotovice
po Třebíčsku, po Znojemsku...Tak to aby se nám, chudáci kluci, naklonovali:-) -
-
Re: Re: Re: Re: Hrotovice
na Znojemsku stejně moc nehrají spíš vůbec..asi tu nejsou tak známý jak na Třebíčsku ale jsem ráda, že si můžu zajet aspoň tam.. *14*
-
-
-
Re: Re: Hrotovice
Jeje *4* díky za brzkou odpověď:)tos mě potěšil:) Můžu mít ještě dotaz...? Budete zase hrát na podzim V Českých Budějovicích na Výstavišti? Na webu to zatím nevisí, tak mě zajímá, jestli je vaše hraní v ČB taky už zvykem:):) Děkuji na stotisíckrát.
Have a nice day too:) *3* -
-
Re: Re: Re: Hrotovice
Hi
Abych řekl pravdu, tak ty Budějovice ještě nevím, záležitosti ohledně vystoupení má na starosti Pepa, tudíž se zeptám a dám vědět. Měj hezký den *3*
-
-
-
-
Libor:-)
Hodně štěstí a zdraví k narozeninám, ať ti to zpívá ještě hoooodně dlouho:-)