-
Neumí hrát, neumí nic. ale doufám, že jí do toho seriálu, co kopíruje Pohotovost, obsadí aby splatila ten statek
-
Krásná herečka
Paní Rybová je opravdu velmi mladá,talentovaná herečka.Je vskutku krásná!!!Jen mi je moc líto,že z Ordinace musela odejít!!!Věřím,že se časem proslaví! Na ty některé trapné narážky a nadávky se vykašlete!Já Vám stále budu fandit!!!!!!!!! Kiš Tomáš *4* -
Linduska
Linduska je ta nejhezci herecka a mozna i zenska na svete ... Nadherny oci, krasna plet, rozkosny rtiky .. proste k nakousnuti ... jen te prachař mi na ni trosku vadi *1* -
podobasz mi się Linda
-
linda
jsi nejlepsi -
-
Re: linda
linda rybová je dobrá herečka. Nehrála aji v té pohádce o princezně ze zlata?
Ale jinak je fakt dobrá. *1* *1*
-
-
Linda Rybova je hodne dobra herecka, v jejim jemnem obliceji je neco hodne sympatickeho a vubec je to hezka zenska!
-
doplněk
No a ještě něco já mám ne Lindu a na všechny herce z ordinace názor že jsou dost dobrý. a Já osobně Lindě fandim a myslim že je výborná herečka ! -
ahoj linda
si skvela a ze ti pisu ze sprostosti koli michalovi dufam ze si s toho nic nerobis mudry vedia ze je to film ahoj a drzim palce *14* -
si dost dobrá ale gita je lepší!
moc se mi líbíš v ordinaci!!!!!fakt ale naštvala si mě že si se vrátila k pavlovi!! *1* -
-
Re: si dost dobrá ale gita je lepší!
Nic proti, ale v ordinaci nehraje zrovna nejlip!!! *13* -
-
Re: Re: si dost dobrá ale gita je lepší!
linda je super je to ma oblibena herecka ale je pravda ze v ty ordynaci ji to moc nefakci *8*
-
-
-
nechápu jak někoho jako je ona pustí dvaktát týdně do televize!!zakázala bych ji, není vůbec sympatická *10*