Přejít na výpis diskuzí

Linda Rybová

OSOBNOST 31.12.2006 
75 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nesnáším jii *16* *16*
  • Linduska

Linduska je ta nejhezci herecka a mozna i zenska na svete ... Nadherny oci, krasna plet, rozkosny rtiky .. proste k nakousnuti ... jen te prachař mi na ni trosku vadi *1*
  • skih

vsn

vše neeej *3*
  • Koukám, že Mišula asi skončila hned po základce

Opravdu duchaplný příspěvek. Jestli p. Prachař opustil Batulkovou tak je to jen jeho věc a myslim, že nikoho tady nezajímají tvé pubertální názory. Myslim, že pokud bude chtít žít s Lindou tak se tě opravdu ptát nebude. Úrovní svého příspěvku dokazuješ, že všechna vulgární slova, která jsi uvedla jsou šita na míru jen a jen tobě.
  • LINDA

ahoj lindo moc moc tě obdivuju. na seriál letiště se koukám jenom kvůli tobě. jsi prostě skvělá. přeju hodně štěstí a sil s novým miminkem a chtěl bych se zeptat zda by bylo možné poslat mi podepsanou fotku. buď e-mailem nebo poštou. o adresu by sis musela napsat,nechci jí tady zveřejňovat. moc díky.

VIKTOR NOVÁK,PRAHA *4*
  • Nechápu, koho napadlo obsadit do role matky Martina Krause Lindu Rybovou?!?! I slepej musí vidět, ze to není mozny. Jsou skoro stejně stari. Nechápu! *16*
  • otazka

lindo jak se ti libi obimat a libat michala alias romana......
  • Linda Rybova je hodne dobra herecka, v jejim jemnem obliceji je neco hodne sympatickeho a vubec je to hezka zenska!
  • Dotaz

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda je to Lida Rybová v televizní reklamě na ČSOB Děkuji Můj přítel trvá na tom,že to je ona!!
  • Nevím - nemastná, neslaná, nevýrazná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit