-
Myslím, že byla vždy blond a je moc hezká žena, stejně jako Katka...
-
já jsem jí měla ráda z role Aničky s lískovými oříšky...přišla mi tam fajn a jako herečku jsem si ji oblíbila, ale díky seriálu Cesty domů jí nemůžu ani cítit...z té role je mi na blití stejně jako z Rybové samotné, jak může být kladný člověk někdo, kdo rozbije rodinu? A to nejen seriálově ale i ve skutečnosti? Musím uznat, že role v seriálu CD ji fakt sedí, ono taky když to hraje člověk, kterej je sv*ně i v normálním životě, tak se nemusí moc snažit...
-
si virbona herečka uplne vinekajici jsem do tebe blazen jsi nejlepši bila si i dobra v ordinaci v ružove zahrade tam sem te potkal poprve viborna setřička maš tam stahove problemi nejřiv rozvod a pak michala tak hodna holka hodne smuli nejen staheve problemi řeššila probremi teba dite jeji nebo ostatni třeba bouračku *16* *12* *13*
-
Ať každý den se krásný zdá, pro Tebe a přání Tvá. Ať se splní Tvoje sny a nastanou jen krásné dny. Vše nejlepší k svátku přeje Pepíno. *3*
-
Ten kdo jí pomlouvá že rozbila rodinu je ubohej.Taky snad záleželo na Davidovi.Musel chtít taky on.Co můžeme vědět jaké bylo jeho manželství.To ví jen on.Soudit Lindu mi nepřijde správné.V CD má fakt hnusnou roli,ale herecky jí zmákla na 150 %.Je fakt dobrá.Lindo jen tak dál.Lidi jsou hnusný a jen závidí. *3* *5* Přeju Vám hodně úspěchů a méně závistivců.Ať se každý podívá na sebe jak žije a pak soudí. *1*
-
-
ona ji nerozbila. Batulková je hysterka, která se akorát neuměla smířit s tím, že k ní bývalý nic necítí. Jen blbec si myslí, že žít v nefunkčním vztahu je ideální pro děti než se rozvést.
-
Jasně rozbít rodinu, to je dneska hrdinskej čin, obzvlášť v Čechách.Je to modní a vzrušující. Baví to i politiky! Rozum stranou: Láska je láska!
Nicméně je to sobecké a ubohé!Jak může někdo opustit partnera se kterým přivedl na svět děti?! Nebo děti klesly někam na dno žebříčku hodnot?
*16*
-
-
Hrála také v Čarodějkách z předměstí!! :) *4*
-
*16* Ať je to jak chce, tak ona rozbila rodinu, Jakub Prachař se se svým otcem nebavil skoro 5 let, takže ublížili oba dva jak Rybová tak i Prachař. Ale v životě se jim to jednou vrátí oboum dvoum. *11* *12*
-
dotaz pro Lindu. Nepochází rod Rybových ze slovácka? Přesněji Staré město u Uh. Hradiště?
-
nádherná ženská,přirozená,chtěla jsem se zeptat,nevíte někdo,jestli má něco společného s Magdou Vašáryovou?,jsou jako jedna
-
-
Cooo?! To je ta nejumělejší,nejafektovanejši nepřirozená neherečka jakou jsem kdy viděl a slyšel. Řekl bych, že za její přetvářkami je něco zlého plné záště vůči nespravedlivému světu který ji strašně ubližuje.. Taková mátoha nepoužitelná, k plotně nebo k pytli s klíčky a luštěninou to však stačí... Taková smutná kapitola..
-
-
Krásná jemná žena s krásným jemným hlasem, který pohladí na duši!!!