Přejít na výpis diskuzí

Linda Rybová

OSOBNOST 31.12.2006 
75 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj linda

si skvela a ze ti pisu ze sprostosti koli michalovi dufam ze si s toho nic nerobis mudry vedia ze je to film ahoj a drzim palce *14*
  • doplněk

No a ještě něco já mám ne Lindu a na všechny herce z ordinace názor že jsou dost dobrý. a Já osobně Lindě fandim a myslim že je výborná herečka !
  • linda

jsi nejlepsi
    • Re: linda

linda rybová je dobrá herečka. Nehrála aji v té pohádce o princezně ze zlata?
      Ale jinak je fakt dobrá. *1* *1*
  • všechno nejlepší k narozeninám paní rybová
  • podobasz mi się Linda
  • Krásná herečka

Paní Rybová je opravdu velmi mladá,talentovaná herečka.Je vskutku krásná!!!Jen mi je moc líto,že z Ordinace musela odejít!!!Věřím,že se časem proslaví! Na ty některé trapné narážky a nadávky se vykašlete!Já Vám stále budu fandit!!!!!!!!! Kiš Tomáš *4*
  • Neumí hrát, neumí nic. ale doufám, že jí do toho seriálu, co kopíruje Pohotovost, obsadí aby splatila ten statek
  • ty seš fakt že děsná ta veverka z doby ledevý ti je podobná na chlup!!!!nechápu jak takovou hnusku mohli dát do tak hezkýho seriálu jako je O.V.R.Z. a nikdy to teda nepochopim!!! *3*
  • Vymaštěný paka

No tak se tady ještě hádejte! Jste fakt vypatlaný paka! Rybová je ..., ale přece se kvůli ní nebudete hádat.... *1* *15* *5* *5* *13*
  • :o)

Tak lidi myslim, že je blbost se tu hádat jestli je to dobra nebo špatná herečka. Každý má na ní jiný názor a někomu se prostě líbí a někomu ne!!! Co se týče tý Ordinace. Myslim že tam jsou mnohem lepší herečky a přišlo mi, že tam hraje pořád ubrečenou a utrápenou ženskou, ale tak to měla asi napsaný ve scénáři... Prostě bych to shrnula tak, že jsou i lepší i horší herečky, ale mě osobně taky nejni moc po chuti!!! *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit