Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hanulik77

♥♥♥

lindsay je bozi miluju ji:-*** je to ma nej *1* *14*
    • Re: ♥♥♥

lindsay pošleš mi prosím tvůj podpis.
      děkuji
      vendulka irglová
      • Re: Re: ♥♥♥

yes of course huso
  • rockstar-girl

Lindsay je super

Mě vůbec neva že je lesba...Já ji mám jako herečku a zpěvačku ráda.Třeba ve filmu mezi námi děvčaty je super!Jen škoda,že se tak změnila. *9* *14*
  • lindsay si hledá kluka

víte že je homosexuál *7*
    • hanulik77

Re: lindsay si hledá kluka

jo je bisexuál ty vole... *16* *13*
    • fortturp

No přesně!A diť tu máš napsáno:
    • cekanka65

ty si homosexuál, už si četla něco o tom, kolik měla chlapů? asi nevíš jakej je rozdíl mezi bisexuálem a mezi homosexuálem, na tyhle demence se prostě už nemůžu dívat...
  • maja

víte že když lindsay byla ještě ze samanthou tak si chtěla pořídit dítě
    • hanulik77

Re: maja

no jasne ze to vsichni vime nejsme paka...
  • danielka1996

líbí se vám?

líbí se vám lindsay?ty jeji pisnicky nic moc ale filmy ma skvely,vzdycky se u nich pobavim,jinak vzhledove je hezka a ze je lesba je hezky :D teda je spis hezky ze se za to nestydi :D
    • rockstar-girl

Re: líbí se vám?

máš pravdu-kinej by se za to styděl-v tom je dobrá *1*
  • ...

ale víte že si hledá kluka??tak asi už lesba není nebo co..
    dělá náke videa dává je na internet a tak si je hledá já jsem dvě videa viděla několik jich bylo na libimseti.cz *15*
  • dianna114

.

Snad ani jedna její písnička se mi nelíbí,ale jako herečka je podle mě skvělá. *3*
  • cube2

L. Lohan

Lindsay je talentovaná herečka o tom není pochyb. Hereckým projevem, který je jí vlastní, dokázala jinak obyčejné filmy povýšit na příjemnou zábavu. Když, čtu články, ve kterých Lindsay říká, že se chce vrátit k herectvý a že má veliké plány. A pak si přečtu článek, podle kterého sekla s herectvým. Tak nevým co je pravda. Dyk má potenciál, být jednou z nejlepších hereček své generace, jen potřebuje trochu ještě dozrát.
  • hezky zpiva

ona strasne hezky zpiva libi se mi od ni 1 pisnicka ale nevim jak se jmenuje ale zpiva tam tell me the truth, did you ever love me *4*
  • kate1997

Je super

Lindsay je skvělá herečka a zpěvačka a to že je lesba to je její věc a stejně kdyby jste všichni vimazali že je lesba tak se vám bude ještě víc líbit!!! *4* *3* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit