-
linsday
Víte že je lindsay mrtva ? :-O -
-
Re: linsday
víš, že novým americkým prezidentem je barack obama??? *1* -
Re: linsday
cze? neni mrtva co to je za kec -
-
Re: Re: linsday
To víš že neni mrtvá.. t si nekdo delal BLBOU srandu bo se spletl *13* -
-
Re: Re: Re: linsday
tady nekdo mele pekny kraviny vzdyd by to bylo vsude napsany
-
-
-
-
SamSam
..Komu asi vděčí za slávu *13* jak dlouho se bude asi prosazovatˇˇza X Let -
Skvělá herečka
Lindsay je naprosto skvělá herečka. Miluju ty její šílené filmy, ve kterých často hraje bláznivý puberťačky. A o že je lesba mi vůbec nevadí-právě naopak. Se Sam jí to moc sluší. :)) -
-
Re: Skvělá herečka
Bože Lidsany Lohan Je kráva která to nemá v hlavě v pořádku nesnáším její filmy a to že fetuje je to megera mohla by se kamarádis Paris Hlton ony by se věčně potkávaly v base
-
-
LINDSEJ
MILUJU A MALUJU A MILUJU A MALUJU LINDSAY!!
JESTLI JI TAKY MILUJEŠ, PŘIDEJ JÍ NA
HTTP://WWW.PROSTEMULLUJU.CZ !!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: LINDSEJ
mě je zní na bltí
-
-
Uh...
Lindsay je super,a to že je lezba nevadí ne?
*7* stejně to neni jistý a i kdyby fakt byla tak to na ní nic nemění ... *13* *9* -
Lindsay je oki
je proste f poho...
http://s14.bitefight.cz/c. php?uid=65092 -
asdag
AHOJTE LIDI MÁM TU TED SLEVU NA SBIRKY...MAM ICH STRASNE MOC..A CHCI SE ICH CO NEJSKUR SBAVIT...JE TO SE SLOVENSKYCH ALE AJ S CESKYCH CASAKU NEKERE SU AJ S NEMECKYCH TAKE AJ S POLSKYCH CASAKU KDO BUDE MNET ZAJEM TAK NECH NAPISE NA MAIL 12lizzy22@azet.sk POSLU AJ FOTA JESTLIK BUDE TREBA -
Opravdu ???
Lindsay je opravdu lesba ??? Já to vůbec netušila.. Ale mám tuto herečku moc ráda :-) A to, že je lesba na tom nic nemění !!! To je její věc, tak ji tu nemusíte někteří odsuzovat, když se vám to nelíbí, tak jsem nelezte !!!!
Chcete někdo pokecat??? :-) pIŠTE MI NA ICQ: 234390019 ..x..Kláruška..x.. -
Lindsay
Nevíte někdo jestli je to fakt pravda že se rozešla s tou Samanthou Ronson nebo jak se jmenuje? -
BEST
Lindsay je faakt skvela herecka a taky zpevacka mam ji rada.....akorat je divný ze je lesba nebo co....jinak je nej *4*