-
ach jo
evim proc tadyk nekoho urazit kdyz o nem nic nevite mozna ze lesba j ale je fajne a je to krasna holka takze se koukejte na sebe vy kostta a upne souhlasim s neprihlaseny verunka ma pravdu pa *16* -
Music
hraje dobre i zpiva hlavne ty srandovni filmy sni:) *1* *1* *15* *15* *15* -
h
vy ste krávy je mi podobná a setkala sem se s ní hahhaha *8* *3* -
-
Re: h
Fááákt?........kecáš!! *4* *1*
-
-
prý
Prý že je to bisexuálka,protože měla tolik přítelů a teď má nějakou Samantu nebo co *1* -
Lin
A co se týče Lin a toho alkoholu a všeho,je to její věc.Každej se určitě občas ocitne na dně a každý to řeší jinak.To že brala drogy není nic neobvyklýho,každej si za život něco zkusí.Ona si to narozdíl od některých muže dovolit protože má spoustu peněz na kontě a kdykoliv se z toho dostane.Jinak je Lyndsay dobrá a moc ji fandím. -
-
Re: Lin
větu: ".Ona si to narozdíl od některých muže dovolit protože má spoustu peněz na kontě a kdykoliv se z toho dostane."
snad ani nemůžeš myslet vážně? Myslíš že odvykání je taková brkačka? Jako že luskneš prsty, z účtu ti zmizí pár milionů a je po všem? Holka ty se ještě v životě budeš muset hodně učit... Závislot je otázka psychiky, nikoliv peněz. Pokud nebude mít vůli, ani miliony dolarů ji nevytrhnou. A naopak normální člověk na odvykání nepotřebuje šestimístnou sumu. *3*
-
-
Muj názor
Ahoj,podle mě je Lindsay oprvadu prima a talentovaná holka,něco v životě dokázala a já ji mám moc ráda.Navíc si na nic nehraje,a skvěle zpívá.Nechápu jak někdo muže napsat že je p*** ap.Stejně si myslím že ji mnozí závidí její uspěchy,já ji přeji jen to nejlepší a pokud má ráda holku a je s ní štastná tak ji budu jen fandit.Opravdu se nad sebou někteří zamyslete,protože mi to docela vadí ty vaše připomínky a nadávky.Mějte se fajn a mějet rádi Lindsay:-**** *14* -
Lesba???
Hmm....Já tomu, že je lesba,nějak moc nevěřím *15* *5* *5* !!!To bude asi jen marketingovej tah!!! *3* -
Lindsay Lohan
Lilo jak si přezdívá je krásná sexy holka co vý co chce...
To že je lezba je uplně normalní projev jejích citů a hormonů..
je to člověk jako my...
akorád mě mrzí že si vybrala takovou škaredou holku samanthu ronsonovou..
Jinak kdyby nekdo chtel mam na ni icq.. -
-
Re: Lindsay Lohan
Ahoj dáš mi prosím na ní icq,já si sice psala,ale ona každou chvíli bydlí někde jinde.Předem děkuju *4* -
Re: Lindsay Lohan
ahoj das mi jeji icq pls? *14* -
-
Re: Re: Lindsay Lohan
ne *1* *3* najdiu si ho sma idzbo!!! -
-
Re: Re: Re: Lindsay Lohan
tO jako říkáš mě? *3*
-
-
-
-
heeej
jj lindsay je krásná dobrá herečka aspon pro mě a komu se nelíbí at sem nepíše nikdo ho nenutí každej hledá akorát chyby na druhym skuste se cítit v její roli má spoustu peněz a ty vás změněj myslim že většina z vás né-li všichni by dělali totéž
zdá se mi fakt nechutný jak lidi baví pomlouvat druhý je to jednoduší co??fakt čekám na nějaký krypli kteří zas napíšou ty kecy jinak všechny zdravim *3* -
je to člověk stejne jako my a je dobrá
hey lidi to že je lesba tak to je jeji věc ne?každej je orientovanej jinak...neni to nic spatnyho,myslim ze je to uplne normalni,jako kdyby lesba nebyla,každej to cejti jinak...je to krásna herečka i zpěvačka a ani jedna profese neni psichycky jednoducha,proste to nezvladla,spadla do drog,ale podstatny je že se s toho vylízala a je zase ok!hlavne nikdo neni dokonalej,tak bych chtela poprosit lidi co ji tu akorat špiněj tak at se kouknou především na ty svoje temný stránky a nehodnotěj někoho koho vubec neznaj a nevědí jak ty osobě může asi bejt že dela takovihle věci....ma proto asi svoje duvody....vite taky nemuzete vsichni věřit tomu co se píše v nakejch novinach a bulvárech.Tyhle známí lidi totiž nemaj ani trochu soukromi!!to by se vam libilo_?mne teda v žadnym případě!já mam lindsay hodne rada protože dokazala hodne veci,ktery se jen tak obicejnym lidem třeba nepodařej..!tak ahoj a mnejte se vsichni moc fajn! *5*