Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • .

nenavidim ji...fuuuuuuuuuuuuuuj
    • Re: .

AAAA zmisss kdo te tu chce!!chcipni na mor!!!pro taky lidi jako ses ty to tu neni;-)tak vypadni
  • emko

sko ro sem brecel u filmu past na rodice

je to krásnej film doporučuji *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *13* *13*
  • P.Č.

Ja se z ni poseru, nejenze chlasta a fetuje, ted je i LESBA....a pro ty holcicky co budou takovy kraviny jako ze je nejlepsi*1* ....najdete si nejakou novou obdivovatelku,tahle za moc nestoji *1*
    • Re: P.Č.

No ja nevim co ti na ni vadi. Ja jsem na kluky ale pokud bych to mela delat s holkou tak jedine s ni!

čuraku, ty taky určitě stojiš za hovno
    • emko

Re: P.Č.

ty si blbej nebo co je to nejhezčí holka na celim světě *16* *16* *16* *16*

a jeste neco...ctete noviny a pochopite co je to za p...:D radsi pro ty nactilety cenzuruju:D:D
      • Re: Re: P.Č.

Kazdej si muze obdivovat koho chce i kdyby mela sifilis tobe to muze bejt jedno a ten kdo ji ma rad tak ji rat mit bude nejdrif dokaz to co ona a pak tu machruj:)
      • avrilie

Re: Re: P.Č.

hey přesně je to pi...!!!ale umí hrát,to je pravda! *3*
        • patrika_6

Re: Re: Re: P.Č.

no jasny je upa blba ze chlasta a dela picoviny ale herecka je dobra *9*
          • Re: Re: Re: Re: P.Č.

Tohle všechno tady nikoho nezajímá....stejně to ani neni pravda....tohle je dizkuse pro Fans....je to krásna holka a dobrá herečka a zpěvačka *3*
  • heeej

ježiš tak jasný že se nejde zavděčit každýmu a nikdo neni dokonalej ale fetuje dneska každej druhej a ty co sou natom špatně maj smůlu ale ona něco dokázala tim neříkám že by mě to těšilo ale když nato má tak je to její věc takže může být každýmu ukradený jestli fetuje chápu člověk stoho má smyšlený názory ale člověk hledá chyby dokud je nenajde tak si to zkuste uvědomit: jinak zdravim
  • avrilie

true

umí dobře hrát jako herečka,se mi moc líbila v tým novým filmu: Vím kdo mě zabil,ale ve skutečnosti je to totální rozmazlená kráva,která pořád jen chlastá(to zas tak newadí) ale i fetuje!!a jak se chová při natáčení,sem si četla,že po všech řve,když natáčí,prostě si myslí,že když je pohatá tak může vše!! *9* *8*
    • jita.18

Re: true

ouou ty jseš kráva...to věříš takovejm pitomostem jo???? *10* ...zabila bych ty lidi,co to o ní píšou!!!!!
    • Re: true

ježiš tak jasný že se nejde zavděčit každýmu a nikdo neni dokonalej ale fetuje dneska každej druhej a ty co sou natom špatně maj smůlu ale ona něco dokázala tim neříkám že by mě to těšilo ale když nato má tak je to její věc takže může být každýmu ukradený jestli fetuje chápu člověk stoho má smyšlený názory ale člověk hledá chyby dokud je nenajde tak si to zkuste uvědomit: jinak zdravim *1* *3* *3* *3*
  • joohny

ahooj hele nevíte někdo jak bych se kní dostal blíž jakože nějakej chat sní nebo tel. atd dík aza odpověd *3*
    • jita.18

Re: joohny

promin ty nejsi krava- myslim avrilie
  • Lindsay Lohan

Je to úúúúúúúúúúúplně normální holka. Nechápu, co na ní všichni vidíte.Kdybych ji potkala na ulici, tak si jí ani nevšimnu. A hraje v naprosto podprůměrných béčkových filmech. Prostě jen v amerických kravinách.
  • .

joijojojojo...je to mrchaaaa *8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* blbka jedna
    • Re: .

No jo no ta závist....víš že nikdy nebudeš jako ona tak se zmůžeš akorát na psaní takovejhle příspěvků.....směju se *15* ....Lindsay je nej. *3*
      • Re: Re: .

to máš pravdu
    • skatie

Re: .

presne tak...
  • fůůůj!!!

no sice kazdy rikate jak je krasna a krasne hraje to sice jo...ale jako lyndsay lohan *9* ve skutecnosti je pekna krava dyt je furt v casopisech ze bud zradila nebo pomlouva kamaradku proste ve skutecnosti je hrozna *9* ..kraaava jedna!!!! *16* *10*
    • Odpověď pro Lilly..s 2 já jsem jen s 1L

Ahojky Lilly....newím proč pomlouváš herečku ,kterou nemůžeš znát....Každý má na celbrity jiný názor ,ale neposuzuj je podle toho jak vypdají ,al jak se chovají a jaký mají charakter...A nawíc jestli máš něco proti tomu ,že je lesba tak v Bravo psali ,že je asi bisexuálka...tak toho nech a jdi pryč pokud Ti vadí jaká Lindsay je...Klááásně hraje...Chtěla bych widět Tebe jak bys to zahrála wím ,že jsi psala ,že hezky hraje ,ale to patří k tomu také když si myslíš ,že je hrozná přitom to je výborná,milá atd...herečka...Každý je jiný a každý je jedinec nemůžeš po každém chtít aby se choval podle tvých představ...Přestav si ,že např.Lindsay by Tě tyk pomlouvala co bys dělala...??Nic...Takže
  • loryska

Je nej!

Lindsay lohan je moje nejoblíbenější herečka *3* je moc hezká a dobře hraje *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit