-
Lindsay
Je pěkná říkám jí "Veverka":-D ale prý se o ní říká že byla zdrohovaná a anorektička je to pravda? *9* *9* -
-
Re: Lindsay
Anorektička pravděpodobně jo ale myslim že zdrogovaná fakt ne!!! (snad) *9* *9* *7*
-
-
hollywoodská hvězda
je to nejlepší americká herečka *1* *1* *4* *15* *4* -
-
Re: hollywoodská hvězda
mno to nwm nej určo není, nemám proti ní nic a hraje celko v poho ale když neposuzuješ její vzhled ale hraní tak to určitě není nej herečka *13* *5*
-
-
L
má suprový filmy *4* -
-
Re: L
TO JO *9* *5* *3* *4*
-
-
Editace
*3* Pls nevíte někdo, jak se dá upravit filmografie herce a nebo kdyz upravuju film tak jak se da upravit clanek: HRAJI. Pokud to jde, dík. :) -
-
♥♥♥
lindsay je uplne uzasna herecka je to moje moje nej herecka a verim ze vase taky je vazne suprova MILUJU JI!!! a vubec me nevadi ze je lesba nekomu se proto hnusi, ale ja si teda myslim, ze je to jeji vec ne? *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ♥♥♥
ni c proti, ale nejde sem dat hodnoceni za1 *9* *13* *9*
-
-
-
Linday
Lindsay je pěkná holčína *14* Je dobře, že už nebere žádné drogy. Jsem strašně moc rááda, že je se Sam. Moc jim to sluší!! *4* -
Lindsay Lohan jako...
Lindsay Lohan jako herečka je dobrá viděla jsem lepší,ale i horší....ale dnes je spíše více populární když ji paparazzi nachytají na to když je opilá,zdrogovaná. *3* *9* -
parada
piča je to kunda hned bych si s nu potykal -
-
Re: parada
jsi trapnej -
-
Re: Re: parada
reknu vam ze lindsay lohan je moje pipka miluji jeji filmy a ma suprovy skladby!!!to ze je lezba no a co??to ja jsem taky a nikdo me neodsuzuje''at si klidne kazdej mysli co chce,protoze mi lezby jsme samy sebou!!fandim ji ze vsech sil...jinak se prej rozesla se semanthou ronsonn ale dala se s ni zpatky dohromady...to nemela delat,ptotoze ji sam akorat tak dela zarlivy sceny...nemusim ji nemam ji rada'''ale lin je pro me nej!! *14*
-
-
-
fámy
pokud ste takový knedle a uverili jste ze je lesba tak teda to je mi vas lito,je to jen tak aby na sebe upozornila
navic kde mate dukazy ze je lesba! *13*
a pokud ma nekdo na ni icq a jestli nekeca ale to asi nikdo nebude mit tak pls mi ho napiste rad bych ji napsal proc to dela? *7* -
-
Re: fámy
Zapátrej v časopisech. Třeba v jednom starším Tv magazínu bylo foto Lindsay a té její přítelkyně, když se líbaly.
-
-
c
jestli je lesba to mi je jedno ať si je třeba na blechy a je hroooznnáááááááááááá *9* *9* *9* *9* *13* *13* *16* *8* *1* *9* -
-
Re: c
jedinej kdo je tu hroznej si ty! *10* -
Re: c
máš pravdu *16* *8* *4* *5* *5* *7* je hrozná
-
-
to fakt nechapu
tak ted nechapu jak nekdo muze napsat ze je to p... kdybyste si radsi zametali nad svim svimcikem..!!!!! a pokud nekdo veri tem zvastuuum jako je blesk a podobny dryrny tak by mel jit do bohnic protoze to je hnus nic jinyho nez jen urazit nekoho a pak si smlsnout na tom jak trpi z tohodle je mi fakt na bliti radsi se divrjte sami na sebe a nekritizujte druhy a radit nekomu najdi si jinou obdivovatelku je videt ze ty fakt vsech pet po hromade nemas co zamysli se nad sebou a zkritizuj sama sebe pak muze rikat ze je nekdo p... a pro fanosky budme radi ze se z toho lindsay dostala a drzme ji palce papaa a jestli chcete tak mi pisnete vzkaz budu rada
papapapa *5* -
-
Re: to fakt nechapu
souhlas *3* je statecna ze se z toho vubec dostala to na ni fakt obdivuju *5* *3* -
Re: to fakt nechapu
čau jo maš naprostou pravdu dost mě to šokovalo že je lesba, vždyt ma na kluky a kdybych sni chodil hej tak sem sni furt ale lesba bo je to HOLKA JAK MÁ BÝT!!!nikdy bych neřekl že je lesba ale kdo ví.... a ještě stakovou hnusnou pičou chodí bleee *1* *1* *14* *16* -
-
Re: Re: to fakt nechapu
ale šukla bych jí kurva já bych sní spal každý večer i přes den haha *1* *1* -
-
Re: Re: Re: to fakt nechapu
ty si pekny debil!!! myslis ze by s tebu sukala sice te neznam ale urcite si nejaky hnusny a nadrzeny kokot!!!! *16* *16*
-
-
-