Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

ale víte že si hledá kluka??tak asi už lesba není nebo co..
    dělá náke videa dává je na internet a tak si je hledá já jsem dvě videa viděla několik jich bylo na libimseti.cz *15*
  • dianna114

.

Snad ani jedna její písnička se mi nelíbí,ale jako herečka je podle mě skvělá. *3*
  • cube2

L. Lohan

Lindsay je talentovaná herečka o tom není pochyb. Hereckým projevem, který je jí vlastní, dokázala jinak obyčejné filmy povýšit na příjemnou zábavu. Když, čtu články, ve kterých Lindsay říká, že se chce vrátit k herectvý a že má veliké plány. A pak si přečtu článek, podle kterého sekla s herectvým. Tak nevým co je pravda. Dyk má potenciál, být jednou z nejlepších hereček své generace, jen potřebuje trochu ještě dozrát.
  • hezky zpiva

ona strasne hezky zpiva libi se mi od ni 1 pisnicka ale nevim jak se jmenuje ale zpiva tam tell me the truth, did you ever love me *4*
  • Re: Re: Re: linsday

tady nekdo mele pekny kraviny vzdyd by to bylo vsude napsany
  • hanulik77

Re: to fakt nechapu

souhlas *3* je statecna ze se z toho vubec dostala to na ni fakt obdivuju *5* *3*
  • xx-annie-

Re: Re: linsday

To víš že neni mrtvá.. t si nekdo delal BLBOU srandu bo se spletl *13*
  • hanulik77

Re: ♥♥♥

ni c proti, ale nejde sem dat hodnoceni za1 *9* *13* *9*
  • hanulik77

♥♥♥

lindsay je uplne uzasna herecka je to moje moje nej herecka a verim ze vase taky je vazne suprova MILUJU JI!!! a vubec me nevadi ze je lesba nekomu se proto hnusi, ale ja si teda myslim, ze je to jeji vec ne? *14* *14* *14* *14*
  • b.e.t.u.l.i

Re: linsday

cze? neni mrtva co to je za kec
  • kate1997

Je super

Lindsay je skvělá herečka a zpěvačka a to že je lesba to je její věc a stejně kdyby jste všichni vimazali že je lesba tak se vám bude ještě víc líbit!!! *4* *3* *1*
  • linsday

Víte že je lindsay mrtva ? :-O
  • Odpověď pro Lilly..s 2 já jsem jen s 1L

Ahojky Lilly....newím proč pomlouváš herečku ,kterou nemůžeš znát....Každý má na celbrity jiný názor ,ale neposuzuj je podle toho jak vypdají ,al jak se chovají a jaký mají charakter...A nawíc jestli máš něco proti tomu ,že je lesba tak v Bravo psali ,že je asi bisexuálka...tak toho nech a jdi pryč pokud Ti vadí jaká Lindsay je...Klááásně hraje...Chtěla bych widět Tebe jak bys to zahrála wím ,že jsi psala ,že hezky hraje ,ale to patří k tomu také když si myslíš ,že je hrozná přitom to je výborná,milá atd...herečka...Každý je jiný a každý je jedinec nemůžeš po každém chtít aby se choval podle tvých představ...Přestav si ,že např.Lindsay by Tě tyk pomlouvala co bys dělala...??Nic...Takže
  • SamSam

..Komu asi vděčí za slávu *13* jak dlouho se bude asi prosazovatˇˇza X Let
  • Re: Re: parada

reknu vam ze lindsay lohan je moje pipka miluji jeji filmy a ma suprovy skladby!!!to ze je lezba no a co??to ja jsem taky a nikdo me neodsuzuje''at si klidne kazdej mysli co chce,protoze mi lezby jsme samy sebou!!fandim ji ze vsech sil...jinak se prej rozesla se semanthou ronsonn ale dala se s ni zpatky dohromady...to nemela delat,ptotoze ji sam akorat tak dela zarlivy sceny...nemusim ji nemam ji rada'''ale lin je pro me nej!! *14*
  • Skvělá herečka

Lindsay je naprosto skvělá herečka. Miluju ty její šílené filmy, ve kterých často hraje bláznivý puberťačky. A o že je lesba mi vůbec nevadí-právě naopak. Se Sam jí to moc sluší. :))
  • LINDSEJ

MILUJU A MALUJU A MILUJU A MALUJU LINDSAY!!

JESTLI JI TAKY MILUJEŠ, PŘIDEJ JÍ NA

HTTP://WWW.PROSTEMULLUJU.CZ !!!

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • elinor

Re: L

TO JO *9* *5* *3* *4*
  • elinor

Re: Lindsay

Anorektička pravděpodobně jo ale myslim že zdrogovaná fakt ne!!! (snad) *9* *9* *7*
  • elinor

Uh...

Lindsay je super,a to že je lezba nevadí ne?
    *7* stejně to neni jistý a i kdyby fakt byla tak to na ní nic nemění ... *13* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit