Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nigguzshka

Lindsay je oki

je proste f poho...
    http://s14.bitefight.cz/c. php?uid=65092
  • asdag

AHOJTE LIDI MÁM TU TED SLEVU NA SBIRKY...MAM ICH STRASNE MOC..A CHCI SE ICH CO NEJSKUR SBAVIT...JE TO SE SLOVENSKYCH ALE AJ S CESKYCH CASAKU NEKERE SU AJ S NEMECKYCH TAKE AJ S POLSKYCH CASAKU KDO BUDE MNET ZAJEM TAK NECH NAPISE NA MAIL 12lizzy22@azet.sk POSLU AJ FOTA JESTLIK BUDE TREBA
  • Re: hollywoodská hvězda

mno to nwm nej určo není, nemám proti ní nic a hraje celko v poho ale když neposuzuješ její vzhled ale hraní tak to určitě není nej herečka *13* *5*
  • Opravdu ???

Lindsay je opravdu lesba ??? Já to vůbec netušila.. Ale mám tuto herečku moc ráda :-) A to, že je lesba na tom nic nemění !!! To je její věc, tak ji tu nemusíte někteří odsuzovat, když se vám to nelíbí, tak jsem nelezte !!!!

Chcete někdo pokecat??? :-) pIŠTE MI NA ICQ: 234390019 ..x..Kláruška..x..
  • lindsay008

Re: Re: Re: Lindsay Lohan

tO jako říkáš mě? *3*
  • Lindsay

Nevíte někdo jestli je to fakt pravda že se rozešla s tou Samanthou Ronson nebo jak se jmenuje?
  • BEST

Lindsay je faakt skvela herecka a taky zpevacka mam ji rada.....akorat je divný ze je lesba nebo co....jinak je nej *4*
  • vashley

Lindsay

Je pěkná říkám jí "Veverka":-D ale prý se o ní říká že byla zdrohovaná a anorektička je to pravda? *9* *9*
  • chandlar

hollywoodská hvězda

je to nejlepší americká herečka *1* *1* *4* *15* *4*
  • janka153

L

má suprový filmy *4*
  • anetka26

Editace

*3* Pls nevíte někdo, jak se dá upravit filmografie herce a nebo kdyz upravuju film tak jak se da upravit clanek: HRAJI. Pokud to jde, dík. :)
  • kikusinecinecka

Re: Re: Re: to fakt nechapu

ty si pekny debil!!! myslis ze by s tebu sukala sice te neznam ale urcite si nejaky hnusny a nadrzeny kokot!!!! *16* *16*
  • Re: fámy

Zapátrej v časopisech. Třeba v jednom starším Tv magazínu bylo foto Lindsay a té její přítelkyně, když se líbaly.
  • mitchie

Re: c

máš pravdu *16* *8* *4* *5* *5* *7* je hrozná
  • lenullka

Linday

Lindsay je pěkná holčína *14* Je dobře, že už nebere žádné drogy. Jsem strašně moc rááda, že je se Sam. Moc jim to sluší!! *4*
  • lindsay008

Re: Lindsay Lohan

Ahoj dáš mi prosím na ní icq,já si sice psala,ale ona každou chvíli bydlí někde jinde.Předem děkuju *4*
  • Re: Lesba Lohan

ale ona není lesba
  • Re: Re: .

to máš pravdu
  • Re: Re: Lindsay Lohan

ne *1* *3* najdiu si ho sma idzbo!!!
  • Re: parada

jsi trapnej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit