-
Lindsay je oki
je proste f poho...
http://s14.bitefight.cz/c. php?uid=65092 -
asdag
AHOJTE LIDI MÁM TU TED SLEVU NA SBIRKY...MAM ICH STRASNE MOC..A CHCI SE ICH CO NEJSKUR SBAVIT...JE TO SE SLOVENSKYCH ALE AJ S CESKYCH CASAKU NEKERE SU AJ S NEMECKYCH TAKE AJ S POLSKYCH CASAKU KDO BUDE MNET ZAJEM TAK NECH NAPISE NA MAIL 12lizzy22@azet.sk POSLU AJ FOTA JESTLIK BUDE TREBA -
Re: hollywoodská hvězda
mno to nwm nej určo není, nemám proti ní nic a hraje celko v poho ale když neposuzuješ její vzhled ale hraní tak to určitě není nej herečka *13* *5* -
Opravdu ???
Lindsay je opravdu lesba ??? Já to vůbec netušila.. Ale mám tuto herečku moc ráda :-) A to, že je lesba na tom nic nemění !!! To je její věc, tak ji tu nemusíte někteří odsuzovat, když se vám to nelíbí, tak jsem nelezte !!!!
Chcete někdo pokecat??? :-) pIŠTE MI NA ICQ: 234390019 ..x..Kláruška..x.. -
Re: Re: Re: Lindsay Lohan
tO jako říkáš mě? *3* -
Lindsay
Nevíte někdo jestli je to fakt pravda že se rozešla s tou Samanthou Ronson nebo jak se jmenuje? -
BEST
Lindsay je faakt skvela herecka a taky zpevacka mam ji rada.....akorat je divný ze je lesba nebo co....jinak je nej *4* -
Lindsay
Je pěkná říkám jí "Veverka":-D ale prý se o ní říká že byla zdrohovaná a anorektička je to pravda? *9* *9* -
hollywoodská hvězda
je to nejlepší americká herečka *1* *1* *4* *15* *4* -
L
má suprový filmy *4* -
Editace
*3* Pls nevíte někdo, jak se dá upravit filmografie herce a nebo kdyz upravuju film tak jak se da upravit clanek: HRAJI. Pokud to jde, dík. :) -
Re: Re: Re: to fakt nechapu
ty si pekny debil!!! myslis ze by s tebu sukala sice te neznam ale urcite si nejaky hnusny a nadrzeny kokot!!!! *16* *16* -
Re: fámy
Zapátrej v časopisech. Třeba v jednom starším Tv magazínu bylo foto Lindsay a té její přítelkyně, když se líbaly. -
Re: c
máš pravdu *16* *8* *4* *5* *5* *7* je hrozná -
Linday
Lindsay je pěkná holčína *14* Je dobře, že už nebere žádné drogy. Jsem strašně moc rááda, že je se Sam. Moc jim to sluší!! *4* -
Re: Lindsay Lohan
Ahoj dáš mi prosím na ní icq,já si sice psala,ale ona každou chvíli bydlí někde jinde.Předem děkuju *4* -
Re: Lesba Lohan
ale ona není lesba -
Re: Re: .
to máš pravdu -
Re: Re: Lindsay Lohan
ne *1* *3* najdiu si ho sma idzbo!!! -
Re: parada
jsi trapnej