-
je to člověk stejne jako my a je dobrá
hey lidi to že je lesba tak to je jeji věc ne?každej je orientovanej jinak...neni to nic spatnyho,myslim ze je to uplne normalni,jako kdyby lesba nebyla,každej to cejti jinak...je to krásna herečka i zpěvačka a ani jedna profese neni psichycky jednoducha,proste to nezvladla,spadla do drog,ale podstatny je že se s toho vylízala a je zase ok!hlavne nikdo neni dokonalej,tak bych chtela poprosit lidi co ji tu akorat špiněj tak at se kouknou především na ty svoje temný stránky a nehodnotěj někoho koho vubec neznaj a nevědí jak ty osobě může asi bejt že dela takovihle věci....ma proto asi svoje duvody....vite taky nemuzete vsichni věřit tomu co se píše v nakejch novinach a bulvárech.Tyhle známí lidi totiž nemaj ani trochu soukromi!!to by se vam libilo_?mne teda v žadnym případě!já mam lindsay hodne rada protože dokazala hodne veci,ktery se jen tak obicejnym lidem třeba nepodařej..!tak ahoj a mnejte se vsichni moc fajn! *5* -
Re: P.Č.
čuraku, ty taky určitě stojiš za hovno -
.
nenavidim ji...fuuuuuuuuuuuuuuj -
ty si blbej nebo co je to nejhezčí holka na celim světě *16* *16* *16* *16* -
sko ro sem brecel u filmu past na rodice
je to krásnej film doporučuji *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *13* *13* -
Re: Re: Lindsay je nejlepší!!!
Taky kámo.... -
Re: .
No jo no ta závist....víš že nikdy nebudeš jako ona tak se zmůžeš akorát na psaní takovejhle příspěvků.....směju se *15* ....Lindsay je nej. *3* -
Re: Re: Re: Re: P.Č.
Tohle všechno tady nikoho nezajímá....stejně to ani neni pravda....tohle je dizkuse pro Fans....je to krásna holka a dobrá herečka a zpěvačka *3* -
Re: Re: Re: P.Č.
no jasny je upa blba ze chlasta a dela picoviny ale herecka je dobra *9* -
Re: Re: P.Č.
hey přesně je to pi...!!!ale umí hrát,to je pravda! *3* -
a jeste neco...ctete noviny a pochopite co je to za p...:D radsi pro ty nactilety cenzuruju:D:D -
P.Č.
Ja se z ni poseru, nejenze chlasta a fetuje, ted je i LESBA....a pro ty holcicky co budou takovy kraviny jako ze je nejlepsi*1* ....najdete si nejakou novou obdivovatelku,tahle za moc nestoji *1* -
heeej
ježiš tak jasný že se nejde zavděčit každýmu a nikdo neni dokonalej ale fetuje dneska každej druhej a ty co sou natom špatně maj smůlu ale ona něco dokázala tim neříkám že by mě to těšilo ale když nato má tak je to její věc takže může být každýmu ukradený jestli fetuje chápu člověk stoho má smyšlený názory ale člověk hledá chyby dokud je nenajde tak si to zkuste uvědomit: jinak zdravim -
Re: true
ježiš tak jasný že se nejde zavděčit každýmu a nikdo neni dokonalej ale fetuje dneska každej druhej a ty co sou natom špatně maj smůlu ale ona něco dokázala tim neříkám že by mě to těšilo ale když nato má tak je to její věc takže může být každýmu ukradený jestli fetuje chápu člověk stoho má smyšlený názory ale člověk hledá chyby dokud je nenajde tak si to zkuste uvědomit: jinak zdravim *1* *3* *3* *3* -
true
umí dobře hrát jako herečka,se mi moc líbila v tým novým filmu: Vím kdo mě zabil,ale ve skutečnosti je to totální rozmazlená kráva,která pořád jen chlastá(to zas tak newadí) ale i fetuje!!a jak se chová při natáčení,sem si četla,že po všech řve,když natáčí,prostě si myslí,že když je pohatá tak může vše!! *9* *8* -
joohny
ahooj hele nevíte někdo jak bych se kní dostal blíž jakože nějakej chat sní nebo tel. atd dík aza odpověd *3* -
Lindsay Lohan
Je to úúúúúúúúúúúplně normální holka. Nechápu, co na ní všichni vidíte.Kdybych ji potkala na ulici, tak si jí ani nevšimnu. A hraje v naprosto podprůměrných béčkových filmech. Prostě jen v amerických kravinách. -
Re: .
presne tak... -
.
joijojojojo...je to mrchaaaa *8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* blbka jedna -
fůůůj!!!
no sice kazdy rikate jak je krasna a krasne hraje to sice jo...ale jako lyndsay lohan *9* ve skutecnosti je pekna krava dyt je furt v casopisech ze bud zradila nebo pomlouva kamaradku proste ve skutecnosti je hrozna *9* ..kraaava jedna!!!! *16* *10*