Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lindsay Lohan jako...

Lindsay Lohan jako herečka je dobrá viděla jsem lepší,ale i horší....ale dnes je spíše více populární když ji paparazzi nachytají na to když je opilá,zdrogovaná. *3* *9*
  • Re: Re: to fakt nechapu

ale šukla bych jí kurva já bych sní spal každý večer i přes den haha *1* *1*
  • Re: to fakt nechapu

čau jo maš naprostou pravdu dost mě to šokovalo že je lesba, vždyt ma na kluky a kdybych sni chodil hej tak sem sni furt ale lesba bo je to HOLKA JAK MÁ BÝT!!!nikdy bych neřekl že je lesba ale kdo ví.... a ještě stakovou hnusnou pičou chodí bleee *1* *1* *14* *16*
  • Re: Lindsay Lohan

ahoj das mi jeji icq pls? *14*
  • parada

piča je to kunda hned bych si s nu potykal
  • fámy

pokud ste takový knedle a uverili jste ze je lesba tak teda to je mi vas lito,je to jen tak aby na sebe upozornila
    navic kde mate dukazy ze je lesba! *13*
    a pokud ma nekdo na ni icq a jestli nekeca ale to asi nikdo nebude mit tak pls mi ho napiste rad bych ji napsal proc to dela? *7*
  • c

jestli je lesba to mi je jedno ať si je třeba na blechy a je hroooznnáááááááááááá *9* *9* *9* *9* *13* *13* *16* *8* *1* *9*
  • Re: h

Fááákt?........kecáš!! *4* *1*
  • to fakt nechapu

tak ted nechapu jak nekdo muze napsat ze je to p... kdybyste si radsi zametali nad svim svimcikem..!!!!! a pokud nekdo veri tem zvastuuum jako je blesk a podobny dryrny tak by mel jit do bohnic protoze to je hnus nic jinyho nez jen urazit nekoho a pak si smlsnout na tom jak trpi z tohodle je mi fakt na bliti radsi se divrjte sami na sebe a nekritizujte druhy a radit nekomu najdi si jinou obdivovatelku je videt ze ty fakt vsech pet po hromade nemas co zamysli se nad sebou a zkritizuj sama sebe pak muze rikat ze je nekdo p... a pro fanosky budme radi ze se z toho lindsay dostala a drzme ji palce papaa a jestli chcete tak mi pisnete vzkaz budu rada
    papapapa *5*
  • ach jo

evim proc tadyk nekoho urazit kdyz o nem nic nevite mozna ze lesba j ale je fajne a je to krasna holka takze se koukejte na sebe vy kostta a upne souhlasim s neprihlaseny verunka ma pravdu pa *16*
  • avrillavigneisik

Music

hraje dobre i zpiva hlavne ty srandovni filmy sni:) *1* *1* *15* *15* *15*
  • h

vy ste krávy je mi podobná a setkala sem se s ní hahhaha *8* *3*
  • Re: Lin

větu: ".Ona si to narozdíl od některých muže dovolit protože má spoustu peněz na kontě a kdykoliv se z toho dostane."
    snad ani nemůžeš myslet vážně? Myslíš že odvykání je taková brkačka? Jako že luskneš prsty, z účtu ti zmizí pár milionů a je po všem? Holka ty se ještě v životě budeš muset hodně učit... Závislot je otázka psychiky, nikoliv peněz. Pokud nebude mít vůli, ani miliony dolarů ji nevytrhnou. A naopak normální člověk na odvykání nepotřebuje šestimístnou sumu. *3*
  • adela13

prý

Prý že je to bisexuálka,protože měla tolik přítelů a teď má nějakou Samantu nebo co *1*
  • Lin

A co se týče Lin a toho alkoholu a všeho,je to její věc.Každej se určitě občas ocitne na dně a každý to řeší jinak.To že brala drogy není nic neobvyklýho,každej si za život něco zkusí.Ona si to narozdíl od některých muže dovolit protože má spoustu peněz na kontě a kdykoliv se z toho dostane.Jinak je Lyndsay dobrá a moc ji fandím.
  • Muj názor

Ahoj,podle mě je Lindsay oprvadu prima a talentovaná holka,něco v životě dokázala a já ji mám moc ráda.Navíc si na nic nehraje,a skvěle zpívá.Nechápu jak někdo muže napsat že je p*** ap.Stejně si myslím že ji mnozí závidí její uspěchy,já ji přeji jen to nejlepší a pokud má ráda holku a je s ní štastná tak ji budu jen fandit.Opravdu se nad sebou někteří zamyslete,protože mi to docela vadí ty vaše připomínky a nadávky.Mějte se fajn a mějet rádi Lindsay:-**** *14*
  • Lesba???

Hmm....Já tomu, že je lesba,nějak moc nevěřím *15* *5* *5* !!!To bude asi jen marketingovej tah!!! *3*
  • Lindsay Lohan

Lilo jak si přezdívá je krásná sexy holka co vý co chce...
    To že je lezba je uplně normalní projev jejích citů a hormonů..
    je to člověk jako my...
    akorád mě mrzí že si vybrala takovou škaredou holku samanthu ronsonovou..
    Jinak kdyby nekdo chtel mam na ni icq..
  • Re: P.Č.

No ja nevim co ti na ni vadi. Ja jsem na kluky ale pokud bych to mela delat s holkou tak jedine s ni!
  • heeej

jj lindsay je krásná dobrá herečka aspon pro mě a komu se nelíbí at sem nepíše nikdo ho nenutí každej hledá akorát chyby na druhym skuste se cítit v její roli má spoustu peněz a ty vás změněj myslim že většina z vás né-li všichni by dělali totéž
    zdá se mi fakt nechutný jak lidi baví pomlouvat druhý je to jednoduší co??fakt čekám na nějaký krypli kteří zas napíšou ty kecy jinak všechny zdravim *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit