Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I lov you

dostane se z toho *5*
  • odpoved

Chodi sem jeste uzivatel ajulina.....
    • ajulina

Re: odpoved

no jiste sem tady....proc?
      • Re: Re: odpoved

no ja jen tak plotoze se mi nelibi jak se ji zastavas ona si vybrala ze bude krava a ne herecka
        • ajulina

Re: Re: Re: odpoved

tak ale je to moje vec ne? *9*
          krava?vís kolik jich takovych je??!!! *9* tak co?...beru to zlepší stránky *3* je mlada,krasna,slavna a bohata...tak si uživa...
          • Re: Re: Re: Re: odpoved

ja chapu ze si chce uzivat to ji nikdo nebere ale ONA BERE DROGY PIJE A NEAK MOC SE PREDVADI........ *5* *8* *3* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: odpoved

Jako já nechápu co tady řešíte..Se amylete...Je dobrá herečka?? JE....A jako její osobní život nám může všem být u prdele... Vám by se aky nelíbilo dyby o vás celej svět psal atd....To je jenom její věc.. *8* *8*
            • ajulina

Re: Re: Re: Re: Re: odpoved

hodll drogy tam patří....ona neni jedina slavna hvezda co bere drogy...a myslm si ze to bude tou slavou...ame by tedda vadilo kdyby o me psali porad v casakach...atd
  • Kravizna

Nejradši bych jí rozbil cihlou hubu *16* *16* *16* *16*
  • Ona je skvelá nejlepší film je past na rodiče :)
  • tomas.lajza

Nový blog

Ahoj máme nový blog o Lindsay který se budeme snažit aktualizovat. Určitě se podívejte. Jo a slyšeli jste už nový song Lindsay "Stuck"? Pokud ne najdete ho pod záhlavým na našel blogu. Je úžasný!!!!! ♥ *14* *14*
  • matthew.k

lindsay

prosim vás nevíte nikdo kde bych mohl sehnat schéma na nokii 6300 Lindsay lohan jestli jo pls napiště diky *4*
  • anka6959

new song

Lindsay má novej song Stuck je fakt hezkej *14* *14* *14*
    • matthew.k

Re: new song

ano je to moc pěkná písnička mám ji jako zvonění na mobilu ale kouka jsem že už má další novou asi už od května nebo tak nijak jmenuje se I Wanna Be Bad taky je dobrá tady je odkaz na youtube http://www.youtube.com/watch?v=6R5i Q5C-e7E *3*
      • matthew.k

Re: Re: new song

jo a má ještě jednu novou ta se jmenuje Can't Stop Won't Stop tady je odkaz http://www.youtube.com/watch?v=oAmO RdGSVUM&feature=related *3*
    • Re: new song

Už jsem ho přidala na karaoketexty.cz ;)) *14* *1*
  • Lindsay

Nemám ji ráda, protože je hloupá a nafoukaná, bere drogy a chlastá. Narozdíl si ale myslím, že má taky nějaký talent, a proto je škoda, že takhle dopadla. Vybírá si špatné filmy..Copak ta holka nevidí, v jakých hraje ,,sračkách´´ ??? *9*
    • Re: Lindsay

to mas svatou pravdu!!!!
  • chudák

Je to fakt škoda, já jí mám hrozně ráda, je pěkná, ale je škoda jak dopadla. Je mi jí líto. Já jí strašně závidím... *14* *9* *7*
  • matthew.k

Lindsay

ahoj dneska jsme byli v Praze v kině IMAX na Floře a když jsem vyházel ven tak sem uviděl ženskou a jako by z oka vypadla Lindsay bohužel jsme pospíchali a tak sem se nestih podívat pořádně jinak bych to více prozkoumal vím že je to blbost Lindsay Lohan v Praze ale opravdu jí byla hodně podopná jenže měla sluneční brejle takže sem ani neviděl do obličeje lituju toho že sem si ji nevyfotil pak bych to mohl porovnat z Lindsay njn schválně co vy na to *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit