-
Happy Birthday Lindsay *3* *4*
-
Prosíííím
*14* Kdo má rád Lindsay Lohan *14* http://maggie6.blog.cz/0803/5-a-posledni-kolo-souteze-o-nej-celebritu#komentar
Prosíííím Jsem tam s Lindsay
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
Lindsy
Lindsay je nejlepší herečka kterou znám.Hraje v božích filmech a už vůbec dobře zpívá. *3* -
nesnasim ji je to nejhorsi ale libi se mi past na rodice chodila s holkou a pak zas nejaky mi klukami *6* *6* *6* *6* *11* *11* *11* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
jo past na rodiče je úžasná *4* *4* *1*
-
co se ji do toho pleteš je to jeji život ne tvuj tak klidej jo !!!
-
-
Super
Je to super herecka a super zpevacka.doufam ze bude jeste dlouho zpivat a hrat.Mooooc ji drzim palecky a strasne moooc ji fandim.Je to jedna z nejlepsich herecec. doufam ze se mnou souhlasite a jestli ne tak tak to uz je vase vec.ve filmech protivny sprosty holky a mezi nama devcata se ji to povedlo zahrat.Taky jeji pisnicky jsou super.proste je mooooc fajn. -
Vše nej Lindsay
Vše nejky k narozeninám Lindsay :-)) Hodně lásky,úspěchů,zdraví atd... :) -
je nej
Je fakt skvěla a strašně moc jí fandim. Je skratka ta nej herečka. Opravdu nej. A už se těšim na její nový film, teda doufam že ho bude tocim. -
ddddd
Přijedu se na ní kouknout *14* -
VŠECHNO NEJLEPŠÍ LINDSAY LOHAN
VŠECHNO NEJLEPŠÍ LINDSAY LOHAN
už je to 24 tak si to pořídně užij určitě budeš mít pořídnou párty *4* *4*
Happy birthday to your 24 years of those Lindsay Lohan comes out your new movie inferno and you Good Luck -
-
Re: VŠECHNO NEJLEPŠÍ LINDSAY LOHAN
jj hlavně ty drogy -
Re: VŠECHNO NEJLEPŠÍ LINDSAY LOHAN
a ještě jsem zapoměl samozřejmě se dostan ze všech těch problému a hodně lásky *14* *4* *4*
-
-
je dokonalá
k týhle héééééérečce a zpííííííívečce nemám slov,je dokonalá!!!