Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy Birthday Lindsay *3* *4*
  • Prosíííím

*14* Kdo má rád Lindsay Lohan *14* http://maggie6.blog.cz/0803/5-a-posledni-kolo-souteze-o-nej-celebritu#komentar

Prosíííím Jsem tam s Lindsay
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
  • Lindsy

Lindsay je nejlepší herečka kterou znám.Hraje v božích filmech a už vůbec dobře zpívá. *3*
  • nesnasim ji je to nejhorsi ale libi se mi past na rodice chodila s holkou a pak zas nejaky mi klukami *6* *6* *6* *6* *11* *11* *11* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • jo past na rodiče je úžasná *4* *4* *1*
    • co se ji do toho pleteš je to jeji život ne tvuj tak klidej jo !!!
  • Super

Je to super herecka a super zpevacka.doufam ze bude jeste dlouho zpivat a hrat.Mooooc ji drzim palecky a strasne moooc ji fandim.Je to jedna z nejlepsich herecec. doufam ze se mnou souhlasite a jestli ne tak tak to uz je vase vec.ve filmech protivny sprosty holky a mezi nama devcata se ji to povedlo zahrat.Taky jeji pisnicky jsou super.proste je mooooc fajn.
  • Vše nej Lindsay

Vše nejky k narozeninám Lindsay :-)) Hodně lásky,úspěchů,zdraví atd... :)
  • je nej

Je fakt skvěla a strašně moc jí fandim. Je skratka ta nej herečka. Opravdu nej. A už se těšim na její nový film, teda doufam že ho bude tocim.
  • ddddd

Přijedu se na ní kouknout *14*
  • matthew.k

VŠECHNO NEJLEPŠÍ LINDSAY LOHAN

VŠECHNO NEJLEPŠÍ LINDSAY LOHAN
    už je to 24 tak si to pořídně užij určitě budeš mít pořídnou párty *4* *4*
    Happy birthday to your 24 years of those Lindsay Lohan comes out your new movie inferno and you Good Luck
    • Re: VŠECHNO NEJLEPŠÍ LINDSAY LOHAN

jj hlavně ty drogy
    • matthew.k

Re: VŠECHNO NEJLEPŠÍ LINDSAY LOHAN

a ještě jsem zapoměl samozřejmě se dostan ze všech těch problému a hodně lásky *14* *4* *4*
  • je dokonalá

k týhle héééééérečce a zpííííííívečce nemám slov,je dokonalá!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit