-
dini
kur.va to je baba tu chcu potkat *14* -
Lyndsay je 1
Se vší chválou souhlasim, Lydsy je fakt nejlepší a těm co se nelíbí, tak ti jenom závidí! -
Je skvělá a nejlepší
-
chudák Lindsay
tak co už jste to slyšeli nebo četli Lindsay Lohan včera odsousdili na 90 dní do vězení nastupuje 20.července pokud chcete někdo vidět fotky ze soudu najdete je na Twitteru a nebo tady http://www.lindsaylohansource.com/2 010/07/lindsay-lohan-probation-hear ing-photos-0706/ *9* *9* *9* -
Je jednička, skvělá herečka, filmy Protivný sprostý holky a Mezi námi děvčaty se ji mooooc povedly. Je JEDNIČKA.
-
bee
chudaak holka! *9* -
nemate nekdo text na tu skladbu z Mezi nami děvčaty...mam kapelu a chtěla bych to zazpivat..:)pište!!!
-
.
je hrozná vůbec se mi nelíbí fáákt hnuska nechápu co na avidíte vždyť je hrozná neumí vůbec zpívat*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *13* *10* *10* *10* *10* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: .
No jo no, závist je hrozná věc...
-
-
Lesba Lohan
Prý je to lesba.Podle mě je to ale její věc.Herečka je to dobrá. -
-
Re: Lesba Lohan
ale ona není lesba -
No jo když to napíše bulvár....tak je na tom většinou minimum pravdy....já si teda myslim že je normálně na kluky... *14* -
Presne, je to jeji vec.Hlavne kdyz bude stastna, ja ji budu mit porad rada.Nevite nekdo jestli chysta novou desku??tu posledni vydala uz hodne davno...
-
-
chudák chtěla bych aby se hned vzpamatovala a přestala s tím bláznovstvím jako jsou drogy a chlast *13* *13* *13* její nejlepší film je past na rodiče dvojčata *15* *15* bylo jí tam asi 11
-
-
To ví asi každej
-