-
boziii
lindsay lophan je faka dobra je to moje nej herecka a zpevacka....ma super pisnicky hlavne first,rumos.over-------a nevvis ji to slusi ve filmu protivny,sprosty,holky.....na ten film kukam porad,...chtela bych nyt jako ona *8* -
-
Re: boziii
Taková povrchní krafka? *8* Tak to je dobře, že taková nejsi....
-
-
Suprrrrr TH
Je fakt super Lin!! *3* -
hey
Hey........Happy Birthday Lin.......I luv yu.....see ya laterz.......miss ya babe -
VŠE NEJ!
ou...sice o den opožděně, ale přeji ti všechno nejlepšíí k narozeninááám Lin!! Jseš supr, talentovaná, ale podlemě se Samantou...trošku ,,ujetá´´ xD. x)) *4* *3* *5* -
-
Re: VŠE NEJ!
Happy Birthday Lindsay.
-
-
Lindsey!!!!!!!!
Je fakt úžasná!!!Mám skoro všechny filmy,kde hraje!! *4* *4* *14* *14* *1* *1* *3* *3* *4* *1* *3* *14* *3* *5* *15* *8* -
-
Re: Lindsey!!!!!!!!
ahojky nemáš prosííím i zpověď královny střední školy??nemůžu to nikde sehnat už fakt newím kde hledat,prosím ozvi se jestli máš -
-
Re: Re: Lindsey!!!!!!!!
jj ja mam zpoved kralovny stredni skoly je upe hezkej filmiiiiik
*14*
-
-
-
l
je to sice průměrná herečka i zpěvačka,ale já ji miluju...něčím mě prostě fascinuje a je nádherná -
Prostě taková
Je to hrozně super!Aspon něco!Já si za Lindsay stojím at je jáká je.Je to přecejenom její život a ti blbečci s prominutím se d toho nemaj co plést! *16* -
pipka
Piča pod tunou make-upu *8* *15* -
-
Re: pipka
a co ty ???? ty ses snad nejaka modelka to tezko *5* jenom ji zavidis krasu tak radsi zalez nekam do kouta a neozivej se pipino *16* -
Re: pipka
to bych chtěla vidět tebe..Náno!!! *16*
-
-
nic nic
Špeky za 8 milionů bych teda neukradla *15* , ale nic proti -
-
NO COMENT DĚVČATA
Vy jste ale magoři -
-
Re: NO COMENT DĚVČATA
Hlavne ze tady je nekdo inteligent:D
-
-
Re: nic nic
bože ty tomu věříš jo? *15* -
-
Re: Re: nic nic
No dovol!Ani omylem! *5* *1* -
-
Re: Re: Re: nic nic
to je dobře *4* -
-
Re: Re: Re: Re: nic nic
Jen říkám, že ti kokoti, co to o ní napsali ani neumí psát.Špeky by nikdo nekradl a šperky?Lindsay určitě ne.Ať se nejdřív naučí psát a pak ať píšou o Lin takový blbosti *3* *10* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nic nic
lindsay uplne zboznuju,je uplne nejlepsi *14* *14* *14* *14* *3* *3* *1* *1* -
Film
Viděli jste film:jen trochu štěstí?Je dooobrej fakt nejlepší *14* *3* NEJNEJNEJ
-
-
-
-
-
-
h