-
všechno nejlepší, Lindsay *3*
-
L:L:
Lindsay je skvělá herečka,jen poslední dobou jí sláva nějak přerůstá přes hlavu... *5* -
Počkat není ona i modelka?
-
-
podle mě ona totiž je
-
-
LINDSAY
Lindsay je fakt super *4* -
lindsay lohan
lindsay je proste nejlepsi *14*
ty obrazky no ty jsou bozi *14*
no ale ty pisnicky co pisnicky ale ta jedna ta je upe zuzo a jmenuje se that girl *3* a byla ve filmu mean girls ktere jsou goood proste vsecko co lindsay je nejlepsi *5* a co lidi libi se taky ten film a pisnicka nekomu ???? joooo ??? jestli jj tak to je upe dobry ze jo
klidne pisnete klara.14 -
-
Re: lindsay lohan
jj lINDSAY JE TA NEJLEPSI STAR NA SVETE VSECNY JEJI FILMY A PISNICKY JSOU ZUZO JE TO MUJ NEJVETSI IDOL. *14* -
-
Re: Re: lindsay lohan
A co že je na ní tak super?
-
-
-
Živá panenka
Ahojík ve filmografii vůbec není lindsayin film : Živá panenka.. ve terém hraje ještě malou holku, které oživne její panenka barbie.... *3* *1* -
-
Re: Živá panenka
Tam není víc filmů ;) -
-
Re: Re: Živá panenka
Třeba? *7*
-
-
-
..
no jasně ona není lesba náhodou od někoho ty co to píšou jsou krávi a ani není fetačka jestli vám ona vadí tak jsem laskavě nepište *8* -
-
Re: ..
Nikdo ji nenadava ja ji mam rada je to rpo me originalni clovek ma neco do sebe a lezba je!!ale kdo neska neni je to clovek jako clovek taky veci ubec neresim u ni je videt ze ma neco do sebe a ze je original a ze dela kraviny a td..to je rposte amerika!!a tu ja miluju!! *14* -
Re: ..
jo a to bys ešťe koukala,co o ní ty VOLOVÉpíšou jinde na netu!!! *9* FUJ kdo si to dovolil?
-
-
Ramazzotti je extratřída!!!
Lindsay je takovej nudnej pruměr na Erose zatím nedozrála!!! -
AUTOGRAMY!
NABÍZÍM AUTOGRAMY SVĚTOVÝCH HVĚZD! Bydlela jsem nějakou dobu v USA a sbírala podpisy celebrit. Mám jich kolem 30ti, takže pokud máš zájem o originál autogram nějaké své oblíbené hvězdy, tak se ozvi a domluvíme se! stars.autogramy@seznam.cz -
jhgjhxjxhj
Lindsay Lohan je úplně supr ve filmu past na rodiče *14* -
-
Re: jhgjhxjxhj
Jo tenkrát to byla ještě byla nevinná a nadějná hvězda.... kde sou ty časy
-