Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • peggie
    všechno nejlepší, Lindsay *3*
  • L:L:

Lindsay je skvělá herečka,jen poslední dobou jí sláva nějak přerůstá přes hlavu... *5*
  • Počkat není ona i modelka?
    • podle mě ona totiž je
  • LINDSAY

Lindsay je fakt super *4*
  • lindsay lohan

lindsay je proste nejlepsi *14*
    ty obrazky no ty jsou bozi *14*
    no ale ty pisnicky co pisnicky ale ta jedna ta je upe zuzo a jmenuje se that girl *3* a byla ve filmu mean girls ktere jsou goood proste vsecko co lindsay je nejlepsi *5* a co lidi libi se taky ten film a pisnicka nekomu ???? joooo ??? jestli jj tak to je upe dobry ze jo

klidne pisnete klara.14
    • Re: lindsay lohan

jj lINDSAY JE TA NEJLEPSI STAR NA SVETE VSECNY JEJI FILMY A PISNICKY JSOU ZUZO JE TO MUJ NEJVETSI IDOL. *14*
      • Re: Re: lindsay lohan

A co že je na ní tak super?
  • Živá panenka

Ahojík ve filmografii vůbec není lindsayin film : Živá panenka.. ve terém hraje ještě malou holku, které oživne její panenka barbie.... *3* *1*
    • lenickaaa

Re: Živá panenka

Tam není víc filmů ;)
      • elisa156

Re: Re: Živá panenka

Třeba? *7*
  • anda352

..

no jasně ona není lesba náhodou od někoho ty co to píšou jsou krávi a ani není fetačka jestli vám ona vadí tak jsem laskavě nepište *8*
    • Re: ..

Nikdo ji nenadava ja ji mam rada je to rpo me originalni clovek ma neco do sebe a lezba je!!ale kdo neska neni je to clovek jako clovek taky veci ubec neresim u ni je videt ze ma neco do sebe a ze je original a ze dela kraviny a td..to je rposte amerika!!a tu ja miluju!! *14*
    • jita.18

Re: ..

jo a to bys ešťe koukala,co o ní ty VOLOVÉpíšou jinde na netu!!! *9* FUJ kdo si to dovolil?
  • Ramazzotti je extratřída!!!

Lindsay je takovej nudnej pruměr na Erose zatím nedozrála!!!
  • AUTOGRAMY!

NABÍZÍM AUTOGRAMY SVĚTOVÝCH HVĚZD! Bydlela jsem nějakou dobu v USA a sbírala podpisy celebrit. Mám jich kolem 30ti, takže pokud máš zájem o originál autogram nějaké své oblíbené hvězdy, tak se ozvi a domluvíme se! stars.autogramy@seznam.cz
  • jhgjhxjxhj

Lindsay Lohan je úplně supr ve filmu past na rodiče *14*
    • Re: jhgjhxjxhj

Jo tenkrát to byla ještě byla nevinná a nadějná hvězda.... kde sou ty časy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit