Přejít na výpis diskuzí

Lindsay Lohan

OSOBNOST 31.12.2006 
665 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • katuska162

Inzerát

Ahojky!! Nevim jestli jsou povolené reklamy, ale chtěla bych vám nabídnout výmenů mích plakátů za ty vaše nebo cokoliv jinýho... mám všechno možný Lady gagu, miley, jonas brothers, linkin park, rybičky48, ben barnes, stmívání a spoustu dalších...dyštak se ozvěte na kashenka162@email.cz nebo na icq 388-928-958 děkuju papapa Kačenka *3*
  • Stránka o Lindsay

Mám stránku o Lindsay. Budem rada, ak ju omrknete. www.lindsaylohan-web.blog.cz
    • Re: Stránka o Lindsay

*15* neke
  • hilaryduff1997

Lindsay

Chudák holka že musíJe mí jí líto protože je to super herečka jít do té basy *9*
    • Tereza

Re: Lindsay

Můžeš mi říct proč jí lituješ?Kdyby se chovala tak jak má tak nikam chodit nemusela.
      • ajulina

Re: Re: Lindsay

tak terko co bys chtela?je slavna...tak si pry muze delat co chce *3* ae uz by se sebou mela neco delat... *5*
        • Tereza

Re: Re: Re: Lindsay

No to by asi měla.Slavný lidi v tomhle nejsou vyjímkama.A kdo chce kam pomozme mu tam!
    • hilaryduff1997

Re: Lindsay

sorry já to spletla mělo tobyt že je mi jí líto že musí jít do basy protože je to super herečka
  • Re: Stránka o Lindsay

*4* zjma me jestli je lindsey lohan vdana prosim odepiste
    • Re: Re: Stránka o Lindsay

Nie nie je.
  • L.L

Dřív se mi líbila,ale ted je z ní feťačka a chrápe s každym...Alkohol a drogy se podepsaly na jejím vzhledu.
    • Re: L.L

Souhlasím - momentálně je to tak maximálně feťácká princezna večírků - Hrůza co dokáže slávala udělat s člověkem který na to není přpravený. Je mi jí dost líto, ale víc líto je mi těch, kteří ji obdivují - Ono totiž teď na ní není nic k obdivování. Nechápu jak teď může být někomu vzorem
      • Re: Re: L.L

Každý má jiný názor *3* a je taky otázka jestli každý věří některým drbům *3*
        • Re: Re: Re: L.L

Drbům? Drb si představuju poněkud jinak... copak to že ji zadržela policie opilou a s drogami u sebe je drb? To, že ji kdosi natočil jak si někde v klubu píchá fet je drb? To že byla chvíli v léčebně, ale nevydržela tam je taky jen drb? A ty fotky... hnus - holka má problém a už by jí to měl někdo říct.
      • Re: Re: L.L

jj,mate pravdu.Byla to nadejna herecka(ale ne zpevacka:D).Jde to z ni z kopce...
  • helenka808808

Lindsay Lohan

Teď si úplně zničila image vůbec jí to teď nesluší dřív jo ale teď ne!!! *9*
  • Ona sa fotila nahá?

Lidsay sa fotila´nahá? *9* *9*
    • ajulina

Re: Ona sa fotila nahá?

jako myslis treba do playboye? *4*
  • koljatorres

sex

ona je na sex
    • koljatorres

Re: sex

ona je fakt na sex a ktomu bere drogi *5*
      • Tereza

Re: Re: sex

mno že se má čim chlubit..
  • Ona je na holky????
    • Asi na holky a na kluky a navíc co ti je do toho je to její život a její věc
  • Mám jí fakt ráda a moc by mně mrzelo kdyby přestala hrát. Filmy jako Protivný sprostý holky, Šéfe jsem v tom nebo Alespoň trošku štěstí jsou fakt dobrý. Měla by se zase probudit...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit