-
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
juuuuuuu lisa si uzasna happy birthday vela stastia lasky paaaaaaaa *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *14* -
Je skvělá
Talent a temperament ktomu velmi otevřená bytost. Hugh je hvězda, vedle které se spousta lidí může ztratit, ale Lisa a Robert ho skvěle doplňuji. Díky za tuhle trojku. *1* -
:)
taky bych brala, kdyby se dali ti dva dohromady, pořád na to čekám ,už jakou dobu a pořád nic.... *9* -
:)
jestli máte někdo nějaký zajímavý článek, nebo stránku, pošlete mi to prosím na mail, nebo přes icq:265651673 -
Výborná
Samí kecy tady...Lisa je skvělá a jako dr.cuddy je taky výborná a k housovi se mrtě hodí *4* -
-
Re: Výborná
To máš pravdu Lisa je výborná herečka a s Hausem jsou mocinky hezký pár. *14*
-
-
Lisa je nej!!!
Lisa je fakt skvělá herečka,už jen proto co všechno dělá a jak pomáhá. Já jen ted doufam,že se mi dají s Housíkem dohromady.....to bych byla happy *14* -
-
Re: Lisa je nej!!!
Na konci 5. série v 23 díle se můžeme těšit na milostnou scénu House a Cuddy,vyděla sem to na youtube. *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Lisa je nej!!!
Nn,bohužel...Ti dva se spolu budou líbat dokonce se spolu i vyspí ale na konci se ukáže že to je celé Housova halucinace a Cuddy ho odveze do cvokárny.Viděla jsem celou 5 sérii tak se mě klidně ptejte... -
-
Re: Re: Re: Lisa je nej!!!
Nebyl to Wilson kdo ho tam odveze -
-
Re: Re: Re: Re: Lisa je nej!!!
Cuddy ho předá Wilsonovi a ten ho odveze do psychiatrické léčebny.
-
-
-
-
-
Vše nej..
Přeju všecho nejlepší k narozkám Ať se ji daří a ať je zdravá!!! *3* -
Lisa
Lisu mám docela ráda. Hlavně v Housovi je dobrá, jako Dr. Cuddy. A někdy je i docela hezká. *1* -
Happy b-day!!!
Lisa je prostě skvělá mám ji moc ráda;) takže všechno nejlepšíí!! *15* *4* -
:-)
vše nejky *4*