-
Jo jasně... Louis je GAY no, to si snad děláte ze mě p**** pardon že jsem sprostá, ale tohle je na mě už moc Louis má Eleanor a ona má zase jeho jsou spolu šťastní tak proč jim to ty debilní LS kazí... nejsem ani ES ani LS, ale tohle je na mě už vážně moc hoďte se do klidu.... a pokud vím Louis by nám to řekl zda je GAY nebo ne..... Takže prosím žádné hádky děkuji StyPayHorLikSon *14* *14* *14* *14* Miluji 1D a nepřestanu
-
-
Pis si, ze Louis by ti neco rekl...nebud naivni!
-
-
Ne není to pravda furt si někdo vymýšlí že el je těhotná ale není to pravda takže si to vymysleli *3*
-
Louis je dokonalej !!!!!
-
Happy Birthday Louis *14* *3*
-
One Direction je nejlepší skupina na světě :****
-
I love love love louis
-
Ahojky, já si teda taky myslím, že Larry Stylinson je blbost. Souhlasím s tím že kdyby byl gay, tak by nám to už dávno řekl.
A ohledně toho, jestli je Louis s Eleanor nebo ne, si myslím, že pořád jo. Kdyby ne, myslím že by to už bylo na Twitteru... -
-
Ty seš blbost..:DDDDDDDD
-
-
ty ses sama blbost jestli si to myslis *16*
-
-
-
prosim hlasujte http://www.evropa2.cz/cs/awards.shtml
-
Tak a dost.... nechci se nějak držet ES nebo LS ale nejsem ani jedno.... Vemte prosím na vědomí že je to Louisova věc zda je gay nebo není..... A Harry asi těžko je gay.... a pokud by Louis byl gay já ho budu mít ráda stále..... a to nepřestanu já jsem Directioner a nejsem ani Es ani LS prostě jsem uprostřed :) Pa s pozdravem StyPayHorLikSon *10* *16*
-
-
mě se Larry Stylinson líbí. *1*
-
-
ahoj holky .... vy se tu furt bavite a dohadujete o tom jestli je Louis teplej a proc ho dat a nedat do vztahu s Harry... ad si katdej mysli co chce ale vsicni se schodneme na to ze Loui je velkej fesak .... :)
Ad uz chodi s kymkoli a zije si svuj zivot tak jak chce ... (vousy,tetovani, obleceni) ale to co je na nem to sami je ten dojem .. ze kdyz se na nej podivas .... tak (v mim pripade) vidi samu sebe ....(chovani ) a to si myslim ze se jen tak nezmneni ... a pamatujte ... Platonicka laska nidy nevyprcha .... xxx Very :) -
-
verylouis máš 100000000%pravdu jeho live jeho story *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-