Přejít na výpis diskuzí

Louis Tomlinson

OSOBNOST 23.12.2011 
961 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proooosssiiiimmmm dejte louisi novou profilovku a kdo ji tam da ohlastese prosim *4* *4*
  • co spite ze nic nepisete vy chddhdhdjdjkckrg *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *12* *12* *12* *12* *11* *11* *11* *10* *10* *13* *13* *9* *9* *8* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*
  • hele proč tam nejsou vztahy a je tam debilní reklama ??? *16* *16* *16*
    • Pekny jmeno *1**1**1*
    • taky mě to štve.
      • ahoj je divné že u louisa nejsou vztahy ale u nialla a ostatních jsou vztahy dost divné :/ *8* *8*
  • pořád se směje to je fajn *4*
  • proč si furt někdo myslí, že jsou gayové??!! teď zas Harry tráví dost času s Niallem a najednou už není Larry ale Narry :D je to trochu směšné.. u holek se nikdo nepozastaví nad tím, že když se potkají, někam jdou a tak, tak že se obejmou a dají si pusu, ale jak to udělají kluci, a ještě slavní, tak jsou hned gayové a vznikají LS a ES. takže klídek holky!! relaxujte a neřešte debiloviny..
  • Já mu moooooooooc přeji všechno nej když je ten šťedrý den to měli jeho rodiče krásný dárek pod stromeček!!!!!A přeji mu ať mu to klape s Eleanor... *1*
  • Nechci se nějak hádat, ale nezapoměňte že orientace je na Louisovi... však my jako fanoušci britsko- irské skupiny by jsme měli chápat zda Louis je orientací Homosexuál nebo zda je heterosexuál nebo bisexuál.. sakra uvědomte si že nezáleží jen na fanoušcích jací kluci budou, ale i na jejich rodinách jak je vychovali.. a myslím si že jejich rodiny je vychovali dost dobře.. sice nemají střední vzdělání jako většina lidí s tohoto světa, ale zase mají peníze co většina lidí nemá... nechci se nějak přiklánět na stranu LS nebo ES ale nejsem ani jedno jsem Directioners a to nezměním a je mi jedno jestli je Louis gay nebo není... já ho miluji takový jaký je.. a i když se nedostanu na koncert tak pořád jsem s nimi celé 4 roky.. a vracím se zpět do minulosti. s Láskou skoro 17 -ti letá fanynka skupiny 1D.. I Love 1D *14* *14* *14* *14*
  • Díky Mooc misgamimisulkaangell.skotova *3*
    *4*
  • Ja milujem louisa je najkryjší a má pekný hlas je proste cool *14* ale všetci sú dobrý
  • vždyt se s EL nerozešel takova hovadina a Harry s Louisem nikdy nechodil vy jste takovy tupci
    *16* *10*
    • Narry
      Tak přesně ty chudinky a to jejich LS je mě jich upřímně líto,ale oni za to nemůžou ,že se jim zbortil jejich hloupí nereálný sen.Louis má El♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit